Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nadívaný vepřový bůček
Brokolicový salát s tuňákem
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Brokolicová polévka se žampiony
Pařížský dort - Harlekýn
Čínské rizoto
Levné a chutné cibulové brambory
Kuře pečené s rýží
Dukátové buchtičky z remosky s…
Hrášková šakšuka
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci