Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Mramorová bábovka vláčná
Kokosky jako z cukrárny
Jogurtový moučník
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Čínská sladkokyselá omáčka
Mrkvovo-kedlubnové placky
Brambory zapečené se zeleninou
Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort