Doporučuji vyzkoušet také domácí nanuky. Máme vyzkoušené, že vydrží déle a nezmizí tak rychle. Formy na nanuky zde: http://www.az-domacnost.cz/e/search?word=nanuk
mam vyzkousen tento recept: na kousky nakrajene zmrazene jahody namixovat s cukrem a tvarohem a zmrzlina je ihned k podavani, nemusi se cekat na zmrazeni a je vynikajici
anna
|15. 5. 2012 13:21
ano je dobra ... :-!
lukik
|9. 1. 2011 15:15
:-D :-D :-D :-D :-D 8-) :-$ :-!
Šárka Rudlová
|10. 12. 2008 19:18
Dělala jsem v létě a je moc dobrá, jen mi ty jahody spadly na dno misky a nahoře bylo zase víc té smetany, možná jsem měla ještě moc velké kusy jahod. Ale dávám za 1.
Šárka Rudlová
|11. 6. 2008 10:36
Výborné!!! Málem jsem to snědla dokonce ještě nezmrazené :-)
Pavlína Svitáková
|20. 1. 2006 08:40
Do mixeru dám zmrazené jahody,zasypu moučkovým cukrem a naliji trochu plnotučného mléka.Rozmixuji a je to.Hned podáváme.Dobrá je i borůvková.Zkuste.
Naďa
|23. 6. 2005 15:54
K této zmrzlině musím napsat,že je moc dobrá.Ale po jedné,zcela náhorné zkušenosti,dělám něco mnohem jednoduššího.Všichni znáte jahodovou pěnu,že? Z bílků,cukru a jahod,tak tohle donesla naše sousedka manželovi,když jsem nebyla doma.Manžel zrovna neměl chuť na sladké,tak pěnu shrnul do krabičky a dal jí do mražáku.Asi po třech dnech jsme pěnu vytáhli a můžu vám říct,že lepší jahodovou zmrzlinu jsem nejedla. A teď to dělám záměrně...
lucka k.
|21. 6. 2005 21:29
Velice dobre a jednoduche. Jahody muzete nahradit ovocem, ktere mate radi, popripade i kombinovat.