Oloupeme cibule. Jednu nakrájíme na kostičky, druhou na kolečka. Oloupeme česnek a nasekáme ho na malé kousky. Cibulové kostičky spolu s česnekem osmahneme na lžíci másla. Nasypeme je k masu, přidáme vejce, strouhanku, majoránku, sůl, pepř a promícháme. Vytvarujeme 4 ploché plátky, které opečeme na 2 lžících másla. Sýr nakrájíme na plátky a položíme je na horké maso a necháme roztavit. Očistíme listy salátu a zeleninu nakrájíme na plátky. Na rozpůlené housky položíme list salátu, na něj okurky, rajčata a kolečka cibule. Pokapeme kečupem a navrch dáme plátek masa.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr
|20. 8. 2015 12:48
Tak tak. Domácí karboš..
Honza
|24. 4. 2015 17:42
Ahoj .Souhlasim hambac je cisty hovezi sul a nekolik barev pepre a nesmazi se ale griluje.Tenhle recept je nejakej karbos nebo co ale rozhodne ne hambac.
Jana
|20. 4. 2015 18:39
No tak já dělám i krabí hambáč a je to taky mňamka.
Aleš
|29. 10. 2014 17:50
Noo krasa, nejaka pipina narve sekanou do housky, a dlasi pipiny . mnamka, mlask, delam to z krutiho a s vajickem. Drahe damy, hamburger je pouze z hoveziho masa, sul, pepr. :-$ :-$
Aleš
|29. 10. 2014 17:47
Presne, do burgeru jen hovezi maso pepr, sul, Tohle psala nejaka prodavacka co prodava burgery nekde na autobusaku v okynku nee? :-$ :-$ :-$
Kdo to psal? Maso patří zásadně POD zeleninu a ne na ni. Neserte se tam vajíčko atd. To je recept, tak z roku 1980 kdyz tady hamburger ani nikdo nevidel
Hanz
|16. 3. 2014 09:31
sorry, ale kdo tohle vydává za hamburger, tak by zasloužil sešlehat hadicí přes záda. :-S :-S
Miška
|15. 3. 2014 10:34
KLASICKÝ KARBOŠ :-P
JaraZ
|14. 3. 2014 10:53
Dyť je to karbanátek, že burger :-) fuj
Josef
|24. 1. 2014 17:46
Prýýý hamburger :-D :-D Proboha když nevíte co je hambrger , tak nepište takový recepty. To patří do kategorie sekačky!!!
Verca
|2. 12. 2013 18:36
výborný... :-)
tonda
|28. 10. 2013 12:58
jak muze nekdo takovou patlanici dat na web...
Alena
|28. 11. 2012 19:06
:-D sekaná
2544
|16. 5. 2012 20:43
pripada mi to spice jako recept na sekanou, ne na hamburger
Do klasického hamburgeru nepatří majoránka ani strouhanka. Je to jenom placka z masa, někdy cibule, soli a papře. Aby to drželo pohromadě, musí být mleté maso čerstvé, nemražené. Rozmražené pouští vodu.
Nikola
|21. 11. 2010 10:43
je to výborné ale dávám tam kuřecí maso a normální sýr.....jinak za 1 a je to fakt výborné dětem to moc chutnalo ;-) :-)
David Gajdoš
|11. 5. 2007 21:40
mlask:)
Marti
|5. 5. 2006 18:59
Delala jsem z krutiho masa a s jednim vajickem a musim rict, ze nam to velice chutnalo. Pecu to v troube na alobalu postrikanem olejem ve spreji asi 10-15 minut a je to opravdu mnamka. Jenom tady nemame ovci syr, tak pouzivam normalni. Davam za jedna. Navic je to opravdu rychlovka.