• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí hamburger
Napište svůj komentář k receptu

Domácí hamburger

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí hamburger
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks okurka salátová
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce majoránka
    • 50
      g strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 500
      ks mleté maso
    • 250
      g ovčí sýr
    • 2
      ks malé cibulky
    • 6
      ks salátové listy
    • 4
      ks houska

Postup přípravy receptu

1
Oloupeme cibule. Jednu nakrájíme na kostičky, druhou na kolečka. Oloupeme česnek a nasekáme ho na malé kousky. Cibulové kostičky spolu s česnekem osmahneme na lžíci másla. Nasypeme je k masu, přidáme vejce, strouhanku, majoránku, sůl, pepř a promícháme. Vytvarujeme 4 ploché plátky, které opečeme na 2 lžících másla. Sýr nakrájíme na plátky a položíme je na horké maso a necháme roztavit. Očistíme listy salátu a zeleninu nakrájíme na plátky. Na rozpůlené housky položíme list salátu, na něj okurky, rajčata a kolečka cibule. Pokapeme kečupem a navrch dáme plátek masa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domáci hamburger

Domáci hamburger

Krůtí hamburger s pikantní majonézou

Krůtí hamburger s pikantní majonézou

Rajčatový hamburger

Rajčatový hamburger

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 20. 8. 2015 12:48

    Tak tak. Domácí karboš..

  • Honza | 24. 4. 2015 17:42

    Ahoj .Souhlasim hambac je cisty hovezi sul a nekolik barev pepre a nesmazi se ale griluje.Tenhle recept je nejakej karbos nebo co ale rozhodne ne hambac.

  • Jana | 20. 4. 2015 18:39

    No tak já dělám i krabí hambáč a je to taky mňamka.

  • Aleš | 29. 10. 2014 17:50

    Noo krasa, nejaka pipina narve sekanou do housky, a dlasi pipiny . mnamka, mlask, delam to z krutiho a s vajickem. Drahe damy, hamburger je pouze z hoveziho masa, sul, pepr. :-$ :-$

  • Aleš | 29. 10. 2014 17:47

    Presne, do burgeru jen hovezi maso pepr, sul, Tohle psala nejaka prodavacka co prodava burgery nekde na autobusaku v okynku nee? :-$ :-$ :-$

  • mory666 | 4. 6. 2014 15:32

    tak tohle opravdu není hamburger. Do masa není vůbec třeba cpát vajíčka a strouhanku, tohle je jen sekná v housce

  • lukas | 1. 5. 2014 19:11

    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/334900-hamburger-z-tech-nejlepsich-surovin-podle-sefkuchare-romana-vanka.html :-)

  • Peca | 6. 4. 2014 12:09

    Kdo to psal? Maso patří zásadně POD zeleninu a ne na ni. Neserte se tam vajíčko atd. To je recept, tak z roku 1980 kdyz tady hamburger ani nikdo nevidel

  • Hanz | 16. 3. 2014 09:31

    sorry, ale kdo tohle vydává za hamburger, tak by zasloužil sešlehat hadicí přes záda. :-S :-S

  • Miška | 15. 3. 2014 10:34

    KLASICKÝ KARBOŠ :-P

  • JaraZ | 14. 3. 2014 10:53

    Dyť je to karbanátek, že burger :-) fuj

  • Josef | 24. 1. 2014 17:46

    Prýýý hamburger :-D :-D Proboha když nevíte co je hambrger , tak nepište takový recepty. To patří do kategorie sekačky!!!

  • Verca | 2. 12. 2013 18:36

    výborný... :-)

  • tonda | 28. 10. 2013 12:58

    jak muze nekdo takovou patlanici dat na web...

  • Alena | 28. 11. 2012 19:06

    :-D sekaná

  • 2544 | 16. 5. 2012 20:43

    pripada mi to spice jako recept na sekanou, ne na hamburger

  • barbanka
    barbanka | 4. 12. 2011 16:54

    Výborné!!!

  • Martin Bek | 23. 7. 2011 19:15

    Do klasického hamburgeru nepatří majoránka ani strouhanka. Je to jenom placka z masa, někdy cibule, soli a papře. Aby to drželo pohromadě, musí být mleté maso čerstvé, nemražené. Rozmražené pouští vodu.

  • Nikola | 21. 11. 2010 10:43

    je to výborné ale dávám tam kuřecí maso a normální sýr.....jinak za 1 a je to fakt výborné dětem to moc chutnalo ;-) :-)

  • David Gajdoš | 11. 5. 2007 21:40

    mlask:)

  • Marti | 5. 5. 2006 18:59

    Delala jsem z krutiho masa a s jednim vajickem a musim rict, ze nam to velice chutnalo. Pecu to v troube na alobalu postrikanem olejem ve spreji asi 10-15 minut a je to opravdu mnamka. Jenom tady nemame ovci syr, tak pouzivam normalni. Davam za jedna. Navic je to opravdu rychlovka.

  • racik | 22. 1. 2006 18:34

    ujde

  • Zuzka | 30. 9. 2005 13:04

    Dobrý velice

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Burgery
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Houska Kečup - jemný Majoránka Malé cibulky Máslo Mleté maso Okurka salátová Ovčí sýr Pepř mletý Rajčata Salátové listy Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní polévka

Jarní polévka

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Koláč z pekla

Koláč z pekla

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Kuřecí kari s mangem a rýží

Kuřecí kari s mangem a rýží

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
28
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
24
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Domácí gyros
Domácí gyros
Domácí hambáč
Domácí hambáč
Domáci hamburger
Domáci hamburger
Domácí houskový knedlík
Domácí houskový knedlík
Domací houstičky
Domací houstičky
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze sušeného droždí
  • Recepty.cz
  • Domácí hamburger
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact