Tak tak. Domácí karboš..
Ahoj .Souhlasim hambac je cisty hovezi sul a nekolik barev pepre a nesmazi se ale griluje.Tenhle recept je nejakej karbos nebo co ale rozhodne ne hambac.
No tak já dělám i krabí hambáč a je to taky mňamka.
Noo krasa, nejaka pipina narve sekanou do housky, a dlasi pipiny . mnamka, mlask, delam to z krutiho a s vajickem. Drahe damy, hamburger je pouze z hoveziho masa, sul, pepr. :-$ :-$
Presne, do burgeru jen hovezi maso pepr, sul, Tohle psala nejaka prodavacka co prodava burgery nekde na autobusaku v okynku nee? :-$ :-$ :-$
tak tohle opravdu není hamburger. Do masa není vůbec třeba cpát vajíčka a strouhanku, tohle je jen sekná v housce
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/334900-hamburger-z-tech-nejlepsich-surovin-podle-sefkuchare-romana-vanka.html :-)
Kdo to psal? Maso patří zásadně POD zeleninu a ne na ni. Neserte se tam vajíčko atd. To je recept, tak z roku 1980 kdyz tady hamburger ani nikdo nevidel
sorry, ale kdo tohle vydává za hamburger, tak by zasloužil sešlehat hadicí přes záda. :-S :-S
KLASICKÝ KARBOŠ :-P
Dyť je to karbanátek, že burger :-) fuj
Prýýý hamburger :-D :-D Proboha když nevíte co je hambrger , tak nepište takový recepty. To patří do kategorie sekačky!!!
výborný... :-)
jak muze nekdo takovou patlanici dat na web...
:-D sekaná
pripada mi to spice jako recept na sekanou, ne na hamburger
Do klasického hamburgeru nepatří majoránka ani strouhanka. Je to jenom placka z masa, někdy cibule, soli a papře. Aby to drželo pohromadě, musí být mleté maso čerstvé, nemražené. Rozmražené pouští vodu.
je to výborné ale dávám tam kuřecí maso a normální sýr.....jinak za 1 a je to fakt výborné dětem to moc chutnalo ;-) :-)
mlask:)
Delala jsem z krutiho masa a s jednim vajickem a musim rict, ze nam to velice chutnalo. Pecu to v troube na alobalu postrikanem olejem ve spreji asi 10-15 minut a je to opravdu mnamka. Jenom tady nemame ovci syr, tak pouzivam normalni. Davam za jedna. Navic je to opravdu rychlovka.
ujde
Dobrý velice