Vaříme tenhle domácí hamburger s přítelem a moc nám chutná.
2
1. Nakrájíme si jednu větší cibuli nadrobno, kterou smícháme s mletým masem, které následně osolíme a opepříme. Maso vytvarujeme v placky, které necháme 5 minut v pokojové teplotě. Mezitím si rozkrojíme bulky a namažeme je máslem. Nakrájíme druhou větší cibuli a rajčátka na kolečka.
3
2. Maso vložíme na rozpálenou pánev a smažíme z obou stran dozlatova. Jestliže se nám nebudou zdát dodělané, můžeme je dát do trouby, ve které si budeme péct hranolky. :) Na rozehřátou pánev vložíme bulky namazané máslem stranou dolů a smažíme je, dokud nevypadají křupavě. Poté si osmažíme cibulku zároveň se slaninou.
4
3. Hotové bulky potřeme majonézou (zvrchu i zespoda), kečupem nebo tatarkou, vložíme maso, na maso plátkový sýr, poté rajče, osmaženou cibuli se slaninou, list hlávkového salátu a nakonec bulkou potřenou majonézou.
Dobrý den. Ano jsou to McCain hranolky :) Žádné hranolky nemají takovou skvělou chuť, jako tyhle. :) Sice jsou trochu drahé, ale jednou za čas neuškodí :). Přeji pěkný den. :-[
Sun
|30. 10. 2013 13:55
Dávám palec nahoru za krásné hranolky. Někdy mě děsí, co donesou v restauracích k hamburgerům. Nejsou to McCain? Od té doby, co jsem je měla poprvé, už nechci jiné! A pečené v troubě jsou prostě božské. Ani brambory nemají tak skvělou a poctivou chuť, jako tyhle hranolky :)
Aneta
|7. 10. 2013 12:40
Slecno Aneto, na zdejsich "kucharskych" strankach najdete kolikrat takove nesmysly, ze nad nimi zustava rozum stat i pouhemu nadsenci pro obcasne vareni. Treba menu na tento tyden je dost hladove :'( .
Lucie Kadera
|6. 10. 2013 21:50
Pani/Slecno Karolino ja jsem Vas nenarkla z toho ze jste neco okoukala, ja jsem jenom projevila udiv nad tim ze by nekomu chutnal hamburger s maslem. Ale sto lidi sto chuti.