Maso osolte a opepřete a zprudka osmažte tak, aby zůstalo šťavnaté. Ještě teplé pokrájejte na kousky a promíchejte s rukolou nebo natrhanými lístky salátu a pokrájenými cherry rajčátky. Pita chléb ohřejte nasucho na pánvi s nepřilnavým povrchem, poklaďte připravenou směsí, stočte a podávejte s mátovým dipem. Ten připravíte následovně. Smetanu promíchejte s česnekem rozetřeným se solí a najemno promnutými lístky máty.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Johnsky
|22. 6. 2014 15:50
Pavle,,jste dežžžžžo a sám umíte velký kulový-)
Pavel
|18. 10. 2013 20:25
Obyčejně se do debat u podobných nereceptů nevyjadřuji. Ale když už jsem tady...
By mne docela zajímalo jakou drzost člověk potřebuje aby tuhle zpatlaninu nazval gyrosem???
Toto stejně jako spoustu tady uváděných věci považuji za minimálně promyšlenou večeři v kuchyni se rozhlížejícího dítěte.
Jsem drzý? Tak ať. Ale když něco neumím, nedovolím si to druhým prezentovat.
Nikita
|18. 8. 2012 09:17
..nebo se prodava i gyros smes koreni ..bez toho to neni ono :-\
Lesio
|10. 7. 2012 11:40
Maso na gyros se koření červenou paprikou, oregánem, majoránkou, kmínem, dále můžeme přidat sušený česnek a cibuli ;-)