• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Domácí Gjóza (taštičky)
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Gjóza (taštičky)

autor: mebaevcr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
Domácí Gjóza (taštičky)
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
  • Na těsto
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 120
      ml horká voda
    • sůl
  • Na náplň
    • 500
      g mleté maso
    • listová zelenina libovolně (zelí, čínské zelí, jarní cibulka atd.)
    • česnek více než méně ;)
    • zázvor - mletý více než méně ;)
    • sojová omáčka Jenom trochu
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Uděláme těsto den předem. Do misky s polohrubou moukou přidáme osolenou horkou vodu a dobře zamícháme. Až bude těsto hotové, tak to zabalíme potravinovou fólií a necháme přes noc odpočívat v ledničce.
2
Další den těsto necháme povolit na pokojovou teplotu. Mezitím do misky dáme mleté maso a přidáme všechny ingredience na náplň: nakrájenou zeleninu, česnek, zázvor, sojovou omáčku, trochu soli a pepře a rukou dobře zamícháme.
3
Z těsta uděláme kuličky a potom vypracujeme válečkem (je to mnohem lepší než rukou, viz fotky). Zavalíme náplň do těsta a uděláme tvar taštičky (postup viz fotky).
4
Na pánvi zahřejeme olej (olej může být jakýkoliv), taštičky na pánev seřadíme kruhově, přidáme horkou vodu cca na 1/3 výšky taštičky a zavřeme pokličkou. Po 3-4 minutách sundáme víčko a necháme vypařit vodu. ※Pokud pracujete s těstem nakoupeným tak by tam nemusela ani být horká voda a můžete taštičky prostě smažit.
5
Taštičky si můžete dát se sojovou omáčkou - do omáčky můžete přidat i chili olej (La-Yu/辣油). Dobrou chuť!
6
Jen pro inspiraci: Taštičky taky můžete smažit ve fritovacím hrnci (Age gjóza), nebo vařit v polévce (Sui gjóza: viz fotka). Náplň taky může být různě - třeba vegetariánská, nebo s mořskými plody.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné taštičky

Plněné taštičky

Bramborové taštičky se zelím

Bramborové taštičky se zelím

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Horká voda Listová zelenina Mleté maso Pepř mletý Polohrubá mouka Sojová omáčka Sůl Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Drobenkový tvarohový dort

Drobenkový tvarohový dort

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

Česnekovo-houbové maso zapečené s…

Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)

Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Grilované masové válečky

Grilované masové válečky

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

48
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
30
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
29
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
28
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Domácí čokoládové pralinky
Domácí čokoládové pralinky
Domácí čokoládový termix
Domácí čokoládový termix
Domácí francouzský quiche
Domácí francouzský quiche
Domácí granola
Domácí granola
Domácí granola s mandlemi a medem
Domácí granola s mandlemi a medem
Domácí gyros
Domácí gyros
  • Recepty.cz
  • Domácí Gjóza (taštičky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact