• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí Frapee
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Frapee

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Frapee
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení čokoláda
    • kakao
    • 1
      l mléko polotučné
    • 5
      kostka led

Postup přípravy receptu

1
Do nádoby vysypeme čokoládu a zalijeme mlékem. Přidáme namixovaný led a vše nejlépe mixérem promícháme. Mícháme, dokud se neobjeví bublinky. Po dokončení dáme do sklenice (bez víčka) a dáme do lednice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Domácí nugát

Domácí nugát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mia | 11. 2. 2008 10:11

    frapé je úžasné osvěžení v létě.mě k tomu stačí ponorný mixer se šlehacím kroužkem,2 lžičky instantní kávy,3/4 kávového hrníčku ledové vody a vyšlehat,je to jak šlehačka.naleji do vysoké sklínky, doleju ledovým mlékem, naházím kostky ledua vršek pěny popráším skořicí a svěžíme:-)

  • Di | 8. 2. 2008 15:55

    ... nebo likéru Amaretto.

  • Anonym | 8. 2. 2008 11:15

    Martine,zkuste přidat trošku rumu.:-))PS

  • Martin Hyka | 7. 2. 2008 20:18

    Já dávám do 0,5l šejkru 3dl vody, 5-6 ks ledových kostek, 3 lžičky instantní kávy (Jacobs - moca pres), 3 lžičky cukru, doleju mlékem a třepu dokud se led nerozpustí. Půllitr si dávám dopředu nachladit do mrazáku a je to super. V létě jiný kafe nepiju a ani návštěva co k nám příjde jinou nechce.

  • Anonym | 7. 2. 2008 08:57

    :-)))).Já taky viděla supr šejkr a v tuzemsku - pet flaška :-)))PS

  • Di | 7. 2. 2008 08:08

    Slovo frapé znamená třepat - alespoň tak to říkají v mém oblíbeném TV Paprika. Postup na výrobu frapé se často uvádí tak, jak popisuješ Terezko: kafe, led, mléko a případně cukr se dát do netekoucí flašky a třepe se - prý tak dlouho, až přestane led chrastit. Zkusila jsem to a jde to, stejně to jde také v mixéru. V létě to je báječná varianta, když máte chuť na kávu a nechcete pít nic teplého.

  • Tereza J. | 6. 2. 2008 14:31

    Di, my sme pili pred rokmi bulharské frapé, bola to našľahaná studená káva, ale to nie je podstatné. Čumeli sme na "šejkr", v ktorom nám to frapé robili : 7- decilitrová fľaša na zaváranie so šrubovacím viečkom:))) Ale frapé bolo super :)))

  • Di | 5. 2. 2008 16:30

    Řecké frapé, jak Gábino píšete, je opravdu studená našlehaná káva. V Itálii ho však neznají a pod názvem frapé tam dostanete mléčný koktejl s různými příchutěmi.

  • Gábina H | 5. 2. 2008 14:47

    Spíš než frapé bych to nazvala ledovou čokoládou. Frapé se připravuje z instantní kávy, cukru a vody, popř. mléka + led.

  • vaclav klaus | 4. 2. 2008 18:52

    Bylo to docela dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Ledový čaj
Nápoje Studené Červen Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Kakao Led Mléko polotučné
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Šumavský králík

Šumavský králík

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Cibulové hovězí

Cibulové hovězí

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

55
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
38
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Červená řepa s medem…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
22
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Domácí Frapee
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact