• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí Frapee
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Frapee

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Frapee
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení čokoláda
    • kakao
    • 1
      l mléko polotučné
    • 5
      kostka led

Postup přípravy receptu

1
Do nádoby vysypeme čokoládu a zalijeme mlékem. Přidáme namixovaný led a vše nejlépe mixérem promícháme. Mícháme, dokud se neobjeví bublinky. Po dokončení dáme do sklenice (bez víčka) a dáme do lednice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Domácí nugát

Domácí nugát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mia | 11. 2. 2008 10:11

    frapé je úžasné osvěžení v létě.mě k tomu stačí ponorný mixer se šlehacím kroužkem,2 lžičky instantní kávy,3/4 kávového hrníčku ledové vody a vyšlehat,je to jak šlehačka.naleji do vysoké sklínky, doleju ledovým mlékem, naházím kostky ledua vršek pěny popráším skořicí a svěžíme:-)

  • Di | 8. 2. 2008 15:55

    ... nebo likéru Amaretto.

  • Anonym | 8. 2. 2008 11:15

    Martine,zkuste přidat trošku rumu.:-))PS

  • Martin Hyka | 7. 2. 2008 20:18

    Já dávám do 0,5l šejkru 3dl vody, 5-6 ks ledových kostek, 3 lžičky instantní kávy (Jacobs - moca pres), 3 lžičky cukru, doleju mlékem a třepu dokud se led nerozpustí. Půllitr si dávám dopředu nachladit do mrazáku a je to super. V létě jiný kafe nepiju a ani návštěva co k nám příjde jinou nechce.

  • Anonym | 7. 2. 2008 08:57

    :-)))).Já taky viděla supr šejkr a v tuzemsku - pet flaška :-)))PS

  • Di | 7. 2. 2008 08:08

    Slovo frapé znamená třepat - alespoň tak to říkají v mém oblíbeném TV Paprika. Postup na výrobu frapé se často uvádí tak, jak popisuješ Terezko: kafe, led, mléko a případně cukr se dát do netekoucí flašky a třepe se - prý tak dlouho, až přestane led chrastit. Zkusila jsem to a jde to, stejně to jde také v mixéru. V létě to je báječná varianta, když máte chuť na kávu a nechcete pít nic teplého.

  • Tereza J. | 6. 2. 2008 14:31

    Di, my sme pili pred rokmi bulharské frapé, bola to našľahaná studená káva, ale to nie je podstatné. Čumeli sme na "šejkr", v ktorom nám to frapé robili : 7- decilitrová fľaša na zaváranie so šrubovacím viečkom:))) Ale frapé bolo super :)))

  • Di | 5. 2. 2008 16:30

    Řecké frapé, jak Gábino píšete, je opravdu studená našlehaná káva. V Itálii ho však neznají a pod názvem frapé tam dostanete mléčný koktejl s různými příchutěmi.

  • Gábina H | 5. 2. 2008 14:47

    Spíš než frapé bych to nazvala ledovou čokoládou. Frapé se připravuje z instantní kávy, cukru a vody, popř. mléka + led.

  • vaclav klaus | 4. 2. 2008 18:52

    Bylo to docela dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Ledový čaj
Nápoje Studené Červen Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Kakao Led Mléko polotučné
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Jablkový koláč se švestkami a drobenkou

Jablkový koláč se švestkami a…

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Zatloukané řízky

Zatloukané řízky

Sejkory

Sejkory

Kakaovo-tvarohový dort

Kakaovo-tvarohový dort

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…

Bramboračka - houbovačka

Bramboračka - houbovačka

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

66
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
15
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Domácí Frapee
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact