Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Bart
|23. 11. 2015 23:57
Vínovice se pálí všude kde mají naprd víno :-)
tritrek
|11. 7. 2012 10:12
A ktore casti bylin sa pouzivaju? Listy? Kvety? Koren? Lebo z vacsiny tychto sa pouziva viacero casti s roznymi ucinkami a chutami...
milan
|10. 10. 2011 10:29
není těch bylin trochu moc?Je jich tam přes 900g
Zewa
|12. 6. 2011 13:06
vinovica sa pali aj na Slovensku...vsade tam kde sa pestuje vino....vola sa bud vinovica, alebo aj terkelica... je z hroznovych supiek ktore ostanu po lisovani hroznoveho mustu...supky sa kvasia a kvas sa potom pali v palenici podobne ako ine ovocne kvasy...
upaleny cukor je karamel - na cistu panvicu nasypeme cukor krystal a zahrievanim rozpustime na hnedu sklovitu hmotu....po roztaveni prelejeme do studenej vody, aby sa rychlo ochladil a stvrdol, potom nalameme alebo drvime v mikrotenovom vrecku na mensie kusy a pouzivame na ochutenie ..
Radka Hudská
|19. 11. 2007 15:12
Upálený cukr- karamel, místo vínovice lze použít vodka nebo jakýkoli málo aromatický destilát. Vínovici pálí na moravě.
František Brusák
|12. 11. 2007 06:16
....a já recept na tu vinovici,a nebo kde ji nsehnat.