možná že když to děláte z celé dávky, je toho moc a chléb se tak nestačí dobře propéct.. zkuste to rozdělit třeba na dva menší chlebíky a možná to bude lepší:)
Dvakrát se mi chléb povedl naprosto skvěle. Již 4x se mi vždy v toubě srazí. Výsledek: na pohled hezký a uvnitř bláto. Nevím co dělám špatně. Pokud víte jak předejít sražení chleba při pečení, prosím poraďte. Jinak určitě doporučuji, rychlé a bez přílišné práce. Děkuji Tom
dělala jsem s polovičních dávek...výbronej chlebík... mouku jsem použila jen jeden druh (mouka na domácí chléb od Malitas s.r.o) na konci pečení jsem ho ještě pomazala vodou s trochou cukru...doslal tak lesk... přikládám foto... :-)
Chleba je moc dobry, delala jsem z polovicni davky, dala jsem vody mene nez doporuceno a i tak bylo testo trochu ridsi, priste asi spis pridavat postupne... je to velmi rychle hotovo, priste pridam par slunecnicovych seminek :) dekuji za recept!