• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí chléb pečený v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Domácí chléb pečený v troubě

autor: dospeta
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mouka jakákoliv
    • 450
      ml teplá voda
    • 1
      kostka droždí
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžíce ovocný ocet jablečný/balsamico....
    • 150
      g semínka jakákoliv

Postup přípravy receptu

1
Výše zmíněné ingredience smíchejte, těsto dejte do olejem vymazané skleněné (silikonové) formy, zakryjte a bez kynutí vložte do NEpředehřáté trouby, pečte dle potřeby 60-80 min. na 200 stupňů.
2
Chléb na fotografii jsem pekla z 250 g žitné a 250 g pšeničné mouky, smíchala jsem lněná, slunečnicová, sezamová a dýňová semínka + sóju. Většinu jsem nasypala do těsta a zbytek napovrch (jen doporučuji trochu uplácat, ať vám po upečení všechna neopadají jako mně při prvním pokusu).
3
Lze péct i bez semínek (stačí nahradit stejným množstvím = 150 g mouky)
4
Aby chléb změkl, doporučuji nechat po upečení chvíli odpočinout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Rozárka | 12. 3. 2016 18:36

    :-P :-* ;-) super chleba, povedl se, děkuji za recept

  • zabakvakava | 25. 4. 2014 12:07

    :-D :-D :-D :-D

  • petra | 15. 2. 2014 19:37

    :-) chleba byl výborný,snadná příprava , vody jsem dala 450 ml,bylo to akorát a musím se přiznat,nechala jsem chleba ve skleněné míse ve které jsme ho pekla celý týden a byl pořád měkký .....

  • Markéét | 24. 11. 2013 15:30

    Chlebííík výborný''' <3 Všem doporučuji!!! Píšu si tento recept, je to jednoduché a chleba vážně chutný :-* 8-) Děkujiiii

  • B_108 | 21. 8. 2013 16:16

    no 450 ml vody je fakt moc..těsto bylo řídký jako kaše, chleba se v troubě propadl a po upečený byl uvnitř blátivý tak, že se mohl rovnou vyhodit - škoda ingrediencí!

  • Adriana | 11. 8. 2013 13:35

    Byl vážně vynikající :-D Jen se po něm zaprášilo...dnes jsem zadělala na 2 <3

  • Nurul | 12. 7. 2013 21:36

    What liaebrting knowledge. Give me liberty or give me death.

  • ssgd | 15. 6. 2013 14:22

    A umis vubec varit? Mne je 13 a byl senzacni!

  • ssgd | 15. 6. 2013 10:27

    Těším se, až vyzkouším...:-) určitě bude moc dobrý, když je tu tolik hezkých komentářů...:-) <3 :-P

  • ssgd | 15. 6. 2013 10:24

    To je asi kvuli tomu, aby ten chleby nebyl tvrdej...premyslej !

  • Aneta <13 let> | 5. 5. 2013 15:58

    Urcite si upecu...ja pecu strasne rada po babicce...porad rikam mamce, ze chci neco pect...ale mamka rika, ze kdyz chci hubnout tak si upecem misto buchet seminkovej chleba...takze zkusim a poradim i spoluzacce :-)

  • Jani | 24. 3. 2013 13:30

    Chléb je naprosto vynikající :-*

  • jeepet | 3. 1. 2013 21:48

    Kdo umí-umí. Kdo neumí vylomí si zub. :-)) Nevzdávat , když se to náhodou napoprvé nepovede. Chutná skvěle !

  • krystyna | 4. 11. 2012 10:29

    ahoj

  • anyrou | 9. 10. 2012 14:21

    snadny, rychly a dobry

  • Zdeněk | 22. 2. 2012 13:08

    Dávám za pravdu. :-D

  • Zdeněk | 22. 2. 2012 13:07

    Je to hloupost tolik vody,leda že půlka vody by byla na umytí ruk. :-S

  • Jana | 5. 1. 2012 21:22

    a kde je cukr??do chleby se dává!!! ;-)

  • Chuťovka | 17. 12. 2011 15:51

    Péct určitě aspoň těch 80 minut aby se dobře propekl. Byl dobrý i druhý a třetí den a tvrdší kůrka je u nás oblíbená. Někdo radí dát do trouby ještě kastrůlek s vodou, odpařování pak brání vysušování kůrky. Nám chutnal. :-)

  • olda | 28. 11. 2011 22:28

    ještě by to chtělo péct tak o deset minut déle. jinak napoprvně to nebylo tak nejhorší. píšu bod.

  • Jouda | 10. 10. 2011 14:00

    Dobrá cihla,až budu stavět barák.Ke žrádlu to nejni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Chléb & placky
Zdravě i chutně Ostatní Obiloviny Pečiva Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Mouka Ovocný ocet Semínka Sůl Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Jihočeské Kosmatice

Jihočeské Kosmatice

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Masové závitky (nejen) se zelím

Masové závitky (nejen) se zelím

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Doporučujeme

30 minut
Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

99
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
49
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
48
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů
Těstoviny ala Lasagne…
46
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
37
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
AHA.cz Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Móda z premiéry filmu Franz: Čaputová předvedla stylistické fígle! A kdo ještě zazářil?

Móda z premiéry filmu Franz: Čaputová předvedla stylistické fígle! A kdo ještě zazářil?

Ženy.cz Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Blesk.cz Kapela Lucie chystá narozeninové turné: Pro velký zájem přidává další termín

Kapela Lucie chystá narozeninové turné: Pro velký zájem přidává další termín

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Další doporučené recepty:

Domácí Cheesecake
Domácí Cheesecake
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb III.
Domácí chléb III.
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb pro krajany v USA a v zahraničí
Domácí chléb pro krajany v USA a v…
Domácí chléb s pivem
Domácí chléb s pivem
  • Recepty.cz
  • Domácí chléb pečený v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact