• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí chléb pečený v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Domácí chléb pečený v troubě

autor: dospeta
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mouka jakákoliv
    • 450
      ml teplá voda
    • 1
      kostka droždí
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžíce ovocný ocet jablečný/balsamico....
    • 150
      g semínka jakákoliv

Postup přípravy receptu

1
Výše zmíněné ingredience smíchejte, těsto dejte do olejem vymazané skleněné (silikonové) formy, zakryjte a bez kynutí vložte do NEpředehřáté trouby, pečte dle potřeby 60-80 min. na 200 stupňů.
2
Chléb na fotografii jsem pekla z 250 g žitné a 250 g pšeničné mouky, smíchala jsem lněná, slunečnicová, sezamová a dýňová semínka + sóju. Většinu jsem nasypala do těsta a zbytek napovrch (jen doporučuji trochu uplácat, ať vám po upečení všechna neopadají jako mně při prvním pokusu).
3
Lze péct i bez semínek (stačí nahradit stejným množstvím = 150 g mouky)
4
Aby chléb změkl, doporučuji nechat po upečení chvíli odpočinout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Rozárka | 12. 3. 2016 18:36

    :-P :-* ;-) super chleba, povedl se, děkuji za recept

  • zabakvakava | 25. 4. 2014 12:07

    :-D :-D :-D :-D

  • petra | 15. 2. 2014 19:37

    :-) chleba byl výborný,snadná příprava , vody jsem dala 450 ml,bylo to akorát a musím se přiznat,nechala jsem chleba ve skleněné míse ve které jsme ho pekla celý týden a byl pořád měkký .....

  • Markéét | 24. 11. 2013 15:30

    Chlebííík výborný''' <3 Všem doporučuji!!! Píšu si tento recept, je to jednoduché a chleba vážně chutný :-* 8-) Děkujiiii

  • B_108 | 21. 8. 2013 16:16

    no 450 ml vody je fakt moc..těsto bylo řídký jako kaše, chleba se v troubě propadl a po upečený byl uvnitř blátivý tak, že se mohl rovnou vyhodit - škoda ingrediencí!

  • Adriana | 11. 8. 2013 13:35

    Byl vážně vynikající :-D Jen se po něm zaprášilo...dnes jsem zadělala na 2 <3

  • Nurul | 12. 7. 2013 21:36

    What liaebrting knowledge. Give me liberty or give me death.

  • ssgd | 15. 6. 2013 14:22

    A umis vubec varit? Mne je 13 a byl senzacni!

  • ssgd | 15. 6. 2013 10:27

    Těším se, až vyzkouším...:-) určitě bude moc dobrý, když je tu tolik hezkých komentářů...:-) <3 :-P

  • ssgd | 15. 6. 2013 10:24

    To je asi kvuli tomu, aby ten chleby nebyl tvrdej...premyslej !

  • Aneta <13 let> | 5. 5. 2013 15:58

    Urcite si upecu...ja pecu strasne rada po babicce...porad rikam mamce, ze chci neco pect...ale mamka rika, ze kdyz chci hubnout tak si upecem misto buchet seminkovej chleba...takze zkusim a poradim i spoluzacce :-)

  • Jani | 24. 3. 2013 13:30

    Chléb je naprosto vynikající :-*

  • jeepet | 3. 1. 2013 21:48

    Kdo umí-umí. Kdo neumí vylomí si zub. :-)) Nevzdávat , když se to náhodou napoprvé nepovede. Chutná skvěle !

  • krystyna | 4. 11. 2012 10:29

    ahoj

  • anyrou | 9. 10. 2012 14:21

    snadny, rychly a dobry

  • Zdeněk | 22. 2. 2012 13:08

    Dávám za pravdu. :-D

  • Zdeněk | 22. 2. 2012 13:07

    Je to hloupost tolik vody,leda že půlka vody by byla na umytí ruk. :-S

  • Jana | 5. 1. 2012 21:22

    a kde je cukr??do chleby se dává!!! ;-)

  • Chuťovka | 17. 12. 2011 15:51

    Péct určitě aspoň těch 80 minut aby se dobře propekl. Byl dobrý i druhý a třetí den a tvrdší kůrka je u nás oblíbená. Někdo radí dát do trouby ještě kastrůlek s vodou, odpařování pak brání vysušování kůrky. Nám chutnal. :-)

  • olda | 28. 11. 2011 22:28

    ještě by to chtělo péct tak o deset minut déle. jinak napoprvně to nebylo tak nejhorší. píšu bod.

  • Jouda | 10. 10. 2011 14:00

    Dobrá cihla,až budu stavět barák.Ke žrádlu to nejni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Chléb & placky
Zdravě i chutně Ostatní Obiloviny Pečiva Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Mouka Ovocný ocet Semínka Sůl Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Košíčky s nutelovým krémem

Košíčky s nutelovým krémem

Bramboráky se zelnou směsí

Bramboráky se zelnou směsí

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

33
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
28
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
26
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
22
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…
21
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Domácí Cheesecake
Domácí Cheesecake
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb III.
Domácí chléb III.
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb pro krajany v USA a v zahraničí
Domácí chléb pro krajany v USA a v…
Domácí chléb s pivem
Domácí chléb s pivem
  • Recepty.cz
  • Domácí chléb pečený v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact