:-P :-* ;-) super chleba, povedl se, děkuji za recept
:-D :-D :-D :-D
:-) chleba byl výborný,snadná příprava , vody jsem dala 450 ml,bylo to akorát a musím se přiznat,nechala jsem chleba ve skleněné míse ve které jsme ho pekla celý týden a byl pořád měkký .....
Chlebííík výborný''' <3 Všem doporučuji!!! Píšu si tento recept, je to jednoduché a chleba vážně chutný :-* 8-) Děkujiiii
no 450 ml vody je fakt moc..těsto bylo řídký jako kaše, chleba se v troubě propadl a po upečený byl uvnitř blátivý tak, že se mohl rovnou vyhodit - škoda ingrediencí!
Byl vážně vynikající :-D Jen se po něm zaprášilo...dnes jsem zadělala na 2 <3
What liaebrting knowledge. Give me liberty or give me death.
A umis vubec varit? Mne je 13 a byl senzacni!
Těším se, až vyzkouším...:-) určitě bude moc dobrý, když je tu tolik hezkých komentářů...:-) <3 :-P
To je asi kvuli tomu, aby ten chleby nebyl tvrdej...premyslej !
Urcite si upecu...ja pecu strasne rada po babicce...porad rikam mamce, ze chci neco pect...ale mamka rika, ze kdyz chci hubnout tak si upecem misto buchet seminkovej chleba...takze zkusim a poradim i spoluzacce :-)
Chléb je naprosto vynikající :-*
Kdo umí-umí. Kdo neumí vylomí si zub. :-)) Nevzdávat , když se to náhodou napoprvé nepovede. Chutná skvěle !
ahoj
Dávám za pravdu. :-D
Je to hloupost tolik vody,leda že půlka vody by byla na umytí ruk. :-S
a kde je cukr??do chleby se dává!!! ;-)
Péct určitě aspoň těch 80 minut aby se dobře propekl. Byl dobrý i druhý a třetí den a tvrdší kůrka je u nás oblíbená. Někdo radí dát do trouby ještě kastrůlek s vodou, odpařování pak brání vysušování kůrky. Nám chutnal. :-)
ještě by to chtělo péct tak o deset minut déle. jinak napoprvně to nebylo tak nejhorší. píšu bod.
Dobrá cihla,až budu stavět barák.Ke žrádlu to nejni.