• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí chléb pečený v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Domácí chléb pečený v troubě

autor: dospeta
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 18
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mouka jakákoliv
    • 450
      ml teplá voda
    • 1
      kostka droždí
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžíce ovocný ocet jablečný/balsamico....
    • 150
      g semínka jakákoliv

Postup přípravy receptu

1
Výše zmíněné ingredience smíchejte, těsto dejte do olejem vymazané skleněné (silikonové) formy, zakryjte a bez kynutí vložte do NEpředehřáté trouby, pečte dle potřeby 60-80 min. na 200 stupňů.
2
Chléb na fotografii jsem pekla z 250 g žitné a 250 g pšeničné mouky, smíchala jsem lněná, slunečnicová, sezamová a dýňová semínka + sóju. Většinu jsem nasypala do těsta a zbytek napovrch (jen doporučuji trochu uplácat, ať vám po upečení všechna neopadají jako mně při prvním pokusu).
3
Lze péct i bez semínek (stačí nahradit stejným množstvím = 150 g mouky)
4
Aby chléb změkl, doporučuji nechat po upečení chvíli odpočinout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Rozárka | 12. 3. 2016 18:36

    :-P :-* ;-) super chleba, povedl se, děkuji za recept

  • zabakvakava | 25. 4. 2014 12:07

    :-D :-D :-D :-D

  • petra | 15. 2. 2014 19:37

    :-) chleba byl výborný,snadná příprava , vody jsem dala 450 ml,bylo to akorát a musím se přiznat,nechala jsem chleba ve skleněné míse ve které jsme ho pekla celý týden a byl pořád měkký .....

  • Markéét | 24. 11. 2013 15:30

    Chlebííík výborný''' <3 Všem doporučuji!!! Píšu si tento recept, je to jednoduché a chleba vážně chutný :-* 8-) Děkujiiii

  • B_108 | 21. 8. 2013 16:16

    no 450 ml vody je fakt moc..těsto bylo řídký jako kaše, chleba se v troubě propadl a po upečený byl uvnitř blátivý tak, že se mohl rovnou vyhodit - škoda ingrediencí!

  • Adriana | 11. 8. 2013 13:35

    Byl vážně vynikající :-D Jen se po něm zaprášilo...dnes jsem zadělala na 2 <3

  • Nurul | 12. 7. 2013 21:36

    What liaebrting knowledge. Give me liberty or give me death.

  • ssgd | 15. 6. 2013 14:22

    A umis vubec varit? Mne je 13 a byl senzacni!

  • ssgd | 15. 6. 2013 10:27

    Těším se, až vyzkouším...:-) určitě bude moc dobrý, když je tu tolik hezkých komentářů...:-) <3 :-P

  • ssgd | 15. 6. 2013 10:24

    To je asi kvuli tomu, aby ten chleby nebyl tvrdej...premyslej !

  • Aneta <13 let> | 5. 5. 2013 15:58

    Urcite si upecu...ja pecu strasne rada po babicce...porad rikam mamce, ze chci neco pect...ale mamka rika, ze kdyz chci hubnout tak si upecem misto buchet seminkovej chleba...takze zkusim a poradim i spoluzacce :-)

  • Jani | 24. 3. 2013 13:30

    Chléb je naprosto vynikající :-*

  • jeepet | 3. 1. 2013 21:48

    Kdo umí-umí. Kdo neumí vylomí si zub. :-)) Nevzdávat , když se to náhodou napoprvé nepovede. Chutná skvěle !

  • krystyna | 4. 11. 2012 10:29

    ahoj

  • anyrou | 9. 10. 2012 14:21

    snadny, rychly a dobry

  • Zdeněk | 22. 2. 2012 13:08

    Dávám za pravdu. :-D

  • Zdeněk | 22. 2. 2012 13:07

    Je to hloupost tolik vody,leda že půlka vody by byla na umytí ruk. :-S

  • Jana | 5. 1. 2012 21:22

    a kde je cukr??do chleby se dává!!! ;-)

  • Chuťovka | 17. 12. 2011 15:51

    Péct určitě aspoň těch 80 minut aby se dobře propekl. Byl dobrý i druhý a třetí den a tvrdší kůrka je u nás oblíbená. Někdo radí dát do trouby ještě kastrůlek s vodou, odpařování pak brání vysušování kůrky. Nám chutnal. :-)

  • olda | 28. 11. 2011 22:28

    ještě by to chtělo péct tak o deset minut déle. jinak napoprvně to nebylo tak nejhorší. píšu bod.

  • Jouda | 10. 10. 2011 14:00

    Dobrá cihla,až budu stavět barák.Ke žrádlu to nejni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Chléb & placky
Zdravě i chutně Ostatní Obiloviny Pečiva Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Mouka Ovocný ocet Semínka Sůl Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Jahodový likér

Jahodový likér

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Pečená sekaná v zelenině

Pečená sekaná v zelenině

Celerová surimi pomazánka

Celerová surimi pomazánka

Dukátové buchtičky s krémem

Dukátové buchtičky s krémem

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
38
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
32
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Domácí Cheesecake
Domácí Cheesecake
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb III.
Domácí chléb III.
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb pro krajany v USA a v zahraničí
Domácí chléb pro krajany v USA a v…
Domácí chléb s pivem
Domácí chléb s pivem
  • Recepty.cz
  • Domácí chléb pečený v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact