Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Salát z červené řepy s fazolemi
Kotlety (řízky) v alobalu
Celozrnné dalamánky
Mléčná rýže se skořicí
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Angreštové / rybízové knedlíky
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Medové trubičky
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake