Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Kapr na česneku - Balkán
Ševcovský salát
Míchaná vejce s avokádem
Smažené sýrové placičky
Utopenci IV.
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Květáková bramboračka
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake