Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí ovocná limonáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Ořechové řezy naší babičky
Šumavský králík
Krůtí ragú se žampiony
Banánový chlebíček s kokosem
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Domácí čokoládové pralinky
Penne s kuřecím masem, listovým…
Gratinované brambory s hořčicí
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou