Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Zapečená kuřecí prsíčka
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Houbová směs na topinky
Rajská polévka pro děti i dospělé
Polévka z uzeného masa II.
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Bramborový knedlík podle norem
Zeleninový salát s cottage sýrem
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…