Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí ovocná limonáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Bramborové placky s mákem
Pečený amur se žampiony a cibulí
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Řezy s černým rybízem
Domácí kachní paštika
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Těstovinový salát s červenou řepou
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Těstovinový salát s tuňákem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree