Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí ovocná limonáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Hruškový džem se zázvorem
Pečená vinná klobása na pivě
Grilovaný losos v marinádě
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Česneková krkovička na tymiánových…
Ořechový biskupský chlebíček
Kvalitní domácí chléb
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree