Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí ovocná limonáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Skvělá šunková pomazánka
Škvarky z domácí pekárny
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Maso zapékané s cuketou a nivou
Bramborovo-mrkvová kaše
Pizza se sýrem
Vepřové závitky plněné sýrem
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Pečená kuřecí prsa s jemným hrachovým…
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink