Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Tvarohový tunel plněný ovocem
Pravá pistáciová zmrzlina
Mexická polévka z naší hospody
Křenová pomazánka na jednohubky
Zeleninové placičky II.
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Chřest s bešamelovou omáčkou
Kuře v parmazánu se salátem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou