Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Cuketové řezy
Boloňské brambory
Nepečený malinový dort do misky
Olejová bábovka VII.
Vařené mušle
Cappuccino roláda
Mistrovský bramborový salát
Meruňkové smoothie
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory