Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Hovězí pečeně na divoko
Drůbeží játra mojí mámy
Bramboráky sváteční
Ořechové řezy ledové - cukroví
Chleba s křupavou kůrkou
Srnčí maso na smetaně
Rýže s kari na smetaně
Výborná drobenková buchta
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Smažený bílý chřest
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení