Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Kuře pečené na zelenině
Zelňačka s maďarskou klobásou
Cibulové vepřové - minutka
Čokoládový koláč "kokoska"
Dušený listový špenát na slanině
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Domácí chléb z pekárny
Bramborovo-žampionová polévka se…
Paštika z uzeného lososa
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou