Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí ovocná limonáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Dušený špenát
Koláč z pekla
Marokánky ze smetany
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Zapečené brambory se zelím
Laskonky pravých Labužníků
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pomerančový sorbet
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci