Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Gulášová polévka
Domácí Rumcajs
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Alsaský jablečný koláč
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Cuketovo-čokoládový koláč
Piña colada - koláč
Zapečené brambory se smetanou a…
Jednoduchý meruňkový koláč
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…