Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Chobotnice po athénsku
Italské těstoviny
Brambory se sýrovou náplní
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Adžika masovo-zeleninové ragú
Bylinková žebírka na pivu
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Tvarohový koláč s borůvkami
Barevné jarní závitky se třemi…
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger