Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí ovocná limonáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Poleva z "ledových kaštanů"
Tuňáková pomazánka II.
Kuře na pomerančích
Vývar s rýžovými knedlíčky
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Česnečka pro labužníky
Čoko muffiny
Jednoduché žampionové kari
Hrachová polévka
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone