Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Hovězí guláš se zeleninou
Roštěnky na špeku
Americký hamburger z vyzrálého…
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Candát a batátové pyré
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Sušená rajčata
Sněhové dortíky z hrníčků
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka