Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Domácí vánočka
Tříbarevný koláč II.
Brokolicové placičky za syrova
Utopenci z vajec
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Hráškový prívarok (přívarek)
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…