Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Smažená plněná vejce
Hermelínové karbanátky
Jahodovo-tvarohová roláda
Kvasnicová polévka se zeleninou
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Pečená zelenina - výborná
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Pečené vepřové koleno
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou