Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Bryndzové noky
Krupičková polévka s vejcem
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Muffiny po belgicku
Tvarohové kynuté buchty
Čokoládové muffiny s banánem
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou