Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Mrkvové řezy s ananasem
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Brokolicové karbanátky II
Těstovinový salát se šunkou
Levné a chutné cibulové brambory
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Krkonošský hubník
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…