Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Starodávné buchty
Rychlovka z těstovin
Pomazánka s tuňákem pro děti i…
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Placičky z ricotty s cuketou a…
Koláč švestkový s drobenkou
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Smothie-Kiwi a banán
Těstovinový salát z grilu
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger