Já jen.. tohle jsou obalované brambory, k hranolkům se to ani trochu neblíží.. ale jinak je to určitě skvělý recept..
Určitě to bude chutné, ale ten název...moc mi to hranol teda nepripomina :)
Take delam podobny recept, brambory krajim na kostky, pridavam nakrajenou cibuli a delam jednoduse jen s vetsim mnozstvim strouhanky, osolene a opeprene. Davam na velky plech v jedne vrstve, jsou tak pekne opecene a nemusi se prevracet.
Pane Gurgulaku, pul lzicky umleteho rimskeho kminu na 1 kg brambor neni vubec prehnane mnozstvi. Casto s nim varim a tak vim co cem mluvim. Pokud byste stali o to aby kmin byl jeste vonavejsi, lehce ho pred umletim oprazte na suche panvi.Mimochodem, brambory vypadaji velmi lakave a udelam je dnes k veceri.
Lidi pojmenujte si to jak chcete.Autor se chce s vama podelit o recept a je to jen na vas jestli si ho prectete a uvarite....:-)
Název asi nevystihuje recept. Hranolky nejsou osminky brambor a upravují se jinak.
Takhle dělám americké brambory, akorát koření používám jiné.
Pane Garguláku, vy jste mě úplně zaskočil... vaše recepty jsou neodzkoušené...?!
Pro Vava - pokud myslíte, nechám to na vás, můžete si je pojmenovat i jinak. :-)))
K dávkování římského kmínu radím zaujmout opatrný, ale opravdu velmi opatrný přístup...Hano, opravdu to máte odzkoušeno? Půl lžičky? A ještě mletý?
Myslím, že toto nejsou hranolky, ale americké brambory.