Maso nakrájíme na plátky, nasypeme rychlosůl, promícháme v míse, dáme do lahve z umělé hmoty od octu, utlačíme vařečkou. Otevřené dáme do ledničky na 24 hodin,
2
Potom láhev uzavřeme avaříme 5 minut na 90°C, dále 1,5 hod. na 70-80°C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdenek
|18. 6. 2011 10:37
Takto to taky jde, ale pro lepší chuť doporučuji normální sůl, dochutit kořením, může být pepř, provensálské bylinky, nebo co kdo rád. Pouze je nutné maso nechat uležet 2 - 3 dny. :-)) Zkoušel jsem to i s drůbežim a hovězím masem a výsledky byly překvapivě dobré. ;-)