• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Dobrý perník
Napište svůj komentář k receptu

Dobrý perník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 96
doba přípravy: 55 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrý perník
Dobrý perník
Dobrý perník
Dobrý perník
Dobrý perník
Dobrý perník
Dobrý perník
Dobrý perník
Dobrý perník
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

15 porce
    • 400
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 200
      ml rostlinný olej
    • 400
      ml mléko
    • 2
      lžíce džem
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do perníku
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 300
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme v míse, těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme v troubě předehřáté na 180°C, cca 40 min nebo dokud kontrolní špejle nevyjde čistá.

RADA: Míša řezy krok za krokem

2
Vychlazený perník potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou polevou.

RADA: VIDEO, jak na čokoládovou polevu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dobrý makovec

Dobrý makovec

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Švestkový tvarožník dietní a přesto dobrý

Švestkový tvarožník dietní a přesto…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mlsoun11 | 7. 11. 2019 07:31

    Výborný nadýchaný perník, který vydrží vláčný několik dní. :) Jak psal někdo v komentářích s tím medem, tak jsem se nechala inspirovat a místo 300 g cukru jsem dala 200 g cukru a 3 lžíce medu + trošku skořice navíc a lepší perník jsem nikdy nepekla ani od nikoho neochutnala. :) Moc děkuju :)

  • Dagmar | 3. 2. 2017 17:56

    dnes jsem zkoušela a je to moc dobrá a jednoduchá buchta,určitě budu dělat častěji :-) ,pekla jsem na 190 stupňů 30 minut v horkovzdušné troubě,zkoušela jsem špejlí, jestlu už je upečená

  • Honza | 30. 9. 2016 20:24

    Perfektní

  • petra | 4. 3. 2016 19:15

    Výbornej! Doporučuju. Dávám jedničku s hvězdičkou ;-)

  • Renata C | 13. 1. 2016 14:37

    Vynikající, jiný perník už nedělám ;-)

  • káč | 7. 7. 2015 14:12

    zkouším.. :) komentáře vypadají skvěle, tak uvidííme :-)

  • Míša | 7. 5. 2015 19:10

    Úžasný .. děkuji za recept <3

  • Míša | 7. 5. 2015 19:10

    Úžasný .. děkuji za recept <3

  • Míša | 7. 5. 2015 19:10

    Úžasný .. děkuji za recept <3

  • martina | 14. 3. 2015 19:24

    Luxusni. Neni suchý a je krasne nadychany. Doporučuji ;-)

  • MarkétaNepka | 4. 3. 2015 16:16

    opravdová mňamka 8-) 8-) a velmi rychlý :-)

  • Evule | 8. 2. 2015 15:52

    Dobrý den. Recept výborný, jen mi poraďte, prosím, co dělám špatně, když mi perník po nějaké době pečení vždy praskne. Děkuji.

  • Evina | 8. 2. 2015 15:11

    Recept výborný, jen mi poraďte, co dělám špatně, že mi při pečení po určité době nahoře praskne? Děkuji.

  • Evina | 8. 2. 2015 15:10

    Recept výborný, jen mi poraďte, co dělám špatně, že mi při pečení po určité době nahoře praskne? Děkuji.

  • zdeňka s.
    zdeňka s. | 8. 2. 2015 13:02

    Nedoporučuji dělat z poloviční dávky,hrozí,že budete dělat 3x za sebou,než se rodinka zasytí (jako u mě).meruńkový džem jsem dala do těsta,dvě lžíce i na poloviční množství,polila čokoládou a posypala mandlovými plátky. Luxusní :-)

  • Roman Šlajer | 5. 2. 2015 16:39

    Peču už poněkolikátý a můžu se po něm utlouct. :-) Je skoro jako od maminky. Jen polevu dělám citrónovou, roztíranou na marmeládu.

  • Roman Šlajer | 5. 2. 2015 16:39

    Peču už poněkolikátý a můžu se po něm utlouct. :-) Je skoro jako od maminky. Jen polevu dělám citrónovou, roztíranou na marmeládu.

  • bombardak6 | 8. 1. 2015 11:18

    Dělám již poněkolikáté a je to opravdová mňamka!! jednoducý a opravdu suprový recept.

  • bisa | 1. 11. 2014 21:48

    A že je to cizinka vás nenapadlo? Styďte se.

  • Hanka | 28. 9. 2014 18:35

    Vyborny!! Udelala jsem ho z pul davky do formy na kolac, dala jsem si tu pracia po vychladnuti rozrizla a namazala a slepeny polila navrch cokoladou. ;-)

  • TheKacabi
    TheKacabi | 28. 5. 2014 17:26

    krásně vláčný, chuťově výborný... pěkně vyskočil - žádná podrážka :D jen jsem dala na plech, ne do pekáčku a těsta jsem udělala o třetinu víc...

  • Ačraj
    Ačraj | 23. 5. 2014 20:24

    Slyšela jsem, že někdo místo mléka dává čaj do perníku, neumím si to představit, nezkoušel to někdo??? :-\

  • allena89
    allena89 | 21. 5. 2014 08:53

    Výborný perník. Marmeládu jsem dala do těsta a přidala jsem hrozinky v rumu a kandované ovoce. Je nádherně vláčný a nadýchaný.

  • silvik T.
    silvik T. | 8. 3. 2014 16:24

    Vynikající perník,který není vůbec suchý .Nevim zda marmeláda měla přijít i do těsta,ale já jí tam dala a pak jsem ho i promazala.Moc dobrý :-P

  • vrbasky | 1. 3. 2014 07:56

    Dobrý den, paní Marie, já nejdřív smíchám sypké věci, aby se dobře rozmíchal prášek do perníku a soda (dnes jsem sodu nedávala - nemám :-) ), peču v předehřáté troubě na 180 °C a zkouším špejlí, když se nelepí na špejli, tak je hotový. A tenhle je moc dobrý. Přeju dobrou chuť.

  • Marie | 26. 2. 2014 19:00

    Moc prosim na kolik stupnu a jak dlouho mam pect? A jeste bych potrebovala poradit, jak to udelat aby mi pernik i po upeceni zustal nadychany? Pekla jsem uz nekolik perniku a vetsinou mi vzdy pekne v roube nabehl ale po vytazeni splaskl :-( Prosim co delam za chybu? Dekuji za rady a preji vsem dbrou chut :-)

  • vrbasky | 31. 12. 2013 16:08

    Je výborný, doporučuju vyzkoušet :-)

  • Terka | 18. 12. 2013 20:25

    V textu je napsáno potřít. Myslím, že by se vevnitř srazila, nebo tak něco. Asi je to na spojování případně. ;) :D :)

  • Veru | 4. 11. 2013 23:05

    Zítra se na něj vrhnu, tak doufám, že se mi povede, ale když tady čtu samé pozitivní komentáře, tak už se mi na něj sbíhají sliny teď :-P Jen mám takový hloupý dotaz :-)) Marmeládu (povidla) mám dát přímo do těsta, nebo tím perník potřít až po upečení?

  • Petulka | 28. 10. 2013 17:41

    Povedl se :-) a byl vynikající :-) :-) ;-)

  • Evik | 23. 8. 2013 21:48

    Lepší sem nejedla, je krásně vláčný.

  • Brambůrek | 17. 7. 2013 11:04

    musí tam být ten džem? nebo je to dobré i bez něj, prostě suchý perník? :-)

  • Sim2305 | 25. 6. 2013 15:33

    Dlouho jsem hledala dobrý recept na perník a tenhle je fakt výborný, přidala jsem podle rady pudin - hořká čokoláda a je fakt výborný

  • WeeBear
    WeeBear | 4. 6. 2013 12:19

    Je výborný, dokonce mi ho krásně upeče i moje plynová trouba, která strašně ráda buchty nedopéká ( stará plynovka = spálené kraje a tekutý prostředek, klasika). Pokud nemám doma vejce a nechce se do obchodu, jako třeba v tomto počasí, tak přidám jeden pudink (příchuť si můžete vybrat sami) a krásně vyjde i tak. Obzvlášť dobrý je s jakýmkoli ovocem, kostičky jablíček, samozřejmě i čokoládou, rozinkami, mandlemi, ořechy... Fantazii se meze nekladou. :-)

  • semovka | 29. 5. 2013 23:19

    ty jo právě jsem ho dopekla a neodolala jsem ještě teplej jsem ochutnala a je dokonalej a hlavně fakt rychlovka =-O

  • dana k. | 4. 5. 2013 22:35

    já dávám na 200 stupňů v eletrické troubě

  • dana k. | 4. 5. 2013 22:33

    s tou nalámanou čokoládou uvnitř a postrouhanou nahoře je to bomba!Výborná!Zítra máme v našem městě TatraCap,to je soutěž ve volejbale,tak si hoši pošmáknou a ještě něco zbyde i pro rodinu. :-) :-) :-) :-)

  • dana k. | 4. 5. 2013 20:47

    to vypadá docela dobře,jdu na to a pak napíšu výsledek ;-)

  • Radka | 3. 5. 2013 16:00

    a na kolik stupnu? :-)

  • jaroslav | 28. 2. 2013 08:54

    je to moc dobry :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-D

  • milay | 18. 2. 2013 14:10

    Moc dobrý

  • nikky | 26. 1. 2013 21:25

    Rychlý, snadný, vláčný, výborný - no prostě mňamka. Super recept! :-))

  • Nika Prcek | 10. 1. 2013 13:51

    Krásně mi vyběhl. skvělý recept :-) rychlý, snadný a moc dobrý :-) Super ! :-)

  • Denča | 21. 12. 2012 16:45

    Hladké mouky, je to tam napsané. a cukr jsem dávala krupici.

  • cenkak
    cenkak | 21. 12. 2012 15:51

    Já tam dávám celá povidla, která se prodávají ve všech supermarketech a je to úúúúžasné. Opravdu doporučuji :-)

  • Ivana | 17. 11. 2012 13:05

    Ty neumíš číst ? Mouka Hladká ... jestli nevíš, tak si nech poradit v obchodě :-)´no a cukr se většinou dává krupicový......to je takový ten hrubší, chápeš?

  • Ný | 16. 10. 2012 21:37

    Pekla jsem na 180°C cca 30min. (plynová trouba)

  • Adél | 20. 7. 2012 18:06

    A nenapadlo vás třeba, že by jste měli dát k receptu taky informaci jak dloho a na kolik se perník peče?

  • gabio
    gabio | 27. 6. 2012 19:52

    Dokud to nebylo upečené, tak se mi to nezdálo, ale po upečení je to výborný :) doporučuji dát do toho výraznoou marmeládu

  • Tereza | 8. 5. 2012 11:34

    jaký se tam má dát džem? a je vůbec potřebné ho tam dávat? :-)

  • Iva | 11. 3. 2012 13:32

    A nenapadlo vas treba to, ze Adriana ani Erik nejsou v Cechach uplne obvykla jmena a chyby, ktere udelala, jsou jen prepisem mluveneho slova :-\ tak, jak jej ona, jako cizinka vnima??? Dulezity je snad obsah a ze vam doporucila nejakou obmenu klasickeho receptu :-))

  • Zuzkagita | 5. 2. 2012 12:25

    vynikajici ;-) diky za recept

  • nix | 3. 2. 2012 19:13

    A říká Vám něco dyslexie a podobné „poruchy“?? asi ne..

  • nix | 3. 2. 2012 19:12

    A říká Vám něco dyslexie a podobné "poruchy"?? asi ne....

  • Zuzkagita | 3. 2. 2012 16:55

    Uz je v troube =-O

  • x | 29. 1. 2012 10:28

    Ovšem je možné, že to měla být od "Adriany", co má za přítele "Erika", provokace. Pak nás pěkně napálila. :-P

  • x | 29. 1. 2012 10:25

    Pokud to zveřejňuje, tak to rozhodně není jen její věc, ale vizitka to rozhodně je. Nemyslím si, že ji dotyčný urážel. A ano, každý se splete, jenže ona se nespletla - ona prostě neovládá základy české gramatiky! Hrůza všech hrůz!

  • kralovna1972 | 28. 1. 2012 09:57

    dobry den...není to hodně,dle mého akorát,zkusila jsem a byl výborný...doporučuji.... :-)

  • kralovna1972@seznam.cz | 28. 1. 2012 09:56

    jezisi jsme jen lidi a co p.Adriana napsala a jak to napsala je její věc.....a její vizitka a proč urážíte.....každý se splete i já..... :-(

  • nnln | 21. 12. 2011 22:33

    V receptu vidím psanou mouku hladkou a cukr se do podobných těst dává krystal nebo krupice, ale ani tou moučkou se nic nepokazí.

  • nnln | 21. 12. 2011 22:31

    Ty švestky znějí i lákavě, ale doufám, že s tou příšernou češtinou si autorka příspěvku dělá legraci. Jinak by se měla urychleně vrátit tak do druhé třídy základní školy. Docela se divím, že takové příspěvky vůbec zveřejňujete. Občas každému nějaká ta chyba ujede, ale tohle je spíš výsměch.

  • Sabcza | 21. 12. 2011 10:34

    400 GRAMŮ,ALE JAKÉ MOUKY?? 300 GRAMŮ CUKRU,ALE JAKÉHO CUKRU?? :-) :-)

  • ADRIANA | 6. 8. 2011 00:31

    Ahojky lidicky .... jmenuji se Adriana a pekly jsme ho z mim pritelem Erikem a dali jse do nej bilej tvaroh rozinky a svestky moc se nam poved skusteto a do tech svestek trosku rumu provoni to celej pernik doporucuji skusit vibornee.... :-P :-P

  • addieH | 2. 8. 2011 14:07

    moc dobrý

  • Pavlína | 23. 7. 2011 11:06

    Já dávám místo cukru med. Je ale potřeba mléko trochu zahřát, aby se v něm rozpustil. Je to zdravější a výborné!

  • Jája | 16. 7. 2011 21:18

    Perník určitě vyzkouším, ale 30 dkg cukru, není to hodně??? :-D

  • Majklina007 | 15. 7. 2011 21:09

    ...moje varianta: s povidlama a polevou z hořké čokolády-superluxusní dobrůtka, vyzkoušejte až vás omrzí klasika...

  • Majklina007 | 15. 7. 2011 21:05

    Bezkonkurenční!!!nejlepší perník co jsem kdy pekla, jedla.....doporučuji!

  • Alena | 15. 7. 2011 13:22

    Zkuste udělat v pekárně, pekla jsem na programu dort - super, vyborné, vlhké. Přidala jsem ještě hrozinky namočené v rumu nakonec a marrmeládu domácí jahodovou s kusy jahod a až to bylo hotové polila tekoucí čokoládou. Opravdu výborný recept.

  • Jesina | 14. 7. 2011 22:08

    Snadný, perfektní! Polovinu perníku jsem posypala kokosem, zbytek nasekanými mandlemi:)

  • Pavel No | 22. 5. 2011 16:10

    Recept naprosto bez chyby, dal jsem na polevu ještě kokos a po perníku se zaprášilo...

  • David | 24. 4. 2011 02:20

    Můžu se zeptat na jakou teplotu, a na jak dlouho to mám do trouby dát ? :-[

  • LucBila | 14. 4. 2011 19:01

    Akorát jsem byla nakoupit suroviny a jdu na to. už se těším, až přijde manžel a okusí. :)) :-\

  • mickyxxl
    mickyxxl | 19. 2. 2011 12:35

    proste vyborny:-))

  • Petra | 18. 2. 2011 16:24

    Perník jsem dneska pekla a musím říct vynikající!!!!! Rychlý,snadný a vynikající!!!! :-)

  • jarda | 1. 12. 2010 19:32

    na kolik stupňu a po jakou dobu se peče? :-P

  • Veronika K. | 30. 10. 2010 14:30

    Většinou peču perník z receptů ze sáčku od perníkového koření, ale to se ani zdaleka nedá srovnat s tímhle. Je krásně vonavý, měkoučký a krásně mi vyskočil, což se mi nikdy nepvedlo. Ještě jsem ho polila čokoladou a chutná výborně. Všeci se jen olizovali takže recept už mám opsaný v mojí domácí kuchařce ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 27. 10. 2010 14:27

    Dělal jsem z poloviční dávky,marmelády jsem tam ale ty 2lžíce nechal-Perník krááásně po ní i voní po meruňkách:-)(marmeládu jsem dal meruňkovou)

  • K K | 16. 4. 2009 14:24

    Výborný perník, všem vřele doporučuji, marmeláda do těsta dělá opravdu divy!! Díky za recept

  • Veronika Kolínková | 15. 3. 2009 12:00

    Včera jsem ho pekla. Dala jsem na něho citronovou polevu a ta chuť toho sladkého a kyselého...mňam mňam..Všem doporučuju!

  • Pemajana | 3. 4. 2007 20:08

    Tento "dobrý" perník mi připomíná mládí. Včera jsem ho upekla svým dětem, ale s malou změnou, kterou můžu doporučit. Těsto naklademe do pekáčku na mufínky, vychladlé polijeme čokoládou a posypeme kokosem, mandlovými lupínky nebo rozsekanými lentilkami atd... Děti určitě zaujmou /ale dospělé též/!

  • bramborka | 23. 3. 2007 11:46

    Opravdu je výborný,mohu doporučit.1***

  • ren pan | 10. 3. 2007 17:47

    Název nelže. Opravdu je to dobrý perník. Mňam.

  • Martina | 24. 5. 2006 16:01

    Teďkon ho dělám pořád...a je moc dobrej:o))A ještě je dobré ho rozkrojit podél, promazat čokoládovým krémem a navrch potom celé přelít čokoládovou polevou...tak dobré:o)

  • Klára | 23. 4. 2006 21:07

    Je opravdu výborný :o)

  • Zuzana Bugárová | 28. 3. 2006 17:41

    Tento pernik robievam a to dost casto i s tym dzemom a je výýbornýýýýýýýýýýýý.

  • Pepa Schubert | 16. 3. 2006 16:46

    Dnes to skusím a uvidím¨. Pepa

  • Radka.H. | 21. 2. 2006 13:51

    Výborný,jen jsem vynechala džem v těstě.Vršek buchty jsem potřela rybízovou marmeládou a postříkala cikcak čokoládou.

  • Éťa | 18. 9. 2005 19:49

    Dík za recept, hned zitra ho vyzkoušim!

  • Alena Vlachová | 14. 6. 2005 16:36

    Je to BOŽÍ. Hrozně mi to chutná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty Perník Narozeniny a párty Piknik
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Džem Hladká mouka Jedlá soda Kakao Mléko Prášek do perníku Rostlinný olej Vejce

Jak na čokoládovou polevu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí  vývar s nudlemi

Hovězí vývar s nudlemi

Maso jako z KFC

Maso jako z KFC

Papriky s rajčaty - sterilované

Papriky s rajčaty - sterilované

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Rýže s vejci

Rýže s vejci

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak na čokoládovou polevu

Poslední sledované recepty

190
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
143
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
101
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
70
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
55
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Dobrušská pomazánka
Dobrušská pomazánka
Dobrý chléb pro Jiřího
Dobrý chléb pro Jiřího
Dobrý makovec
Dobrý makovec
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonalý seitan (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny)
Dokonalý seitan (rostlinné maso z…
Domácí  chléb
Domácí chléb
  • Recepty.cz
  • Dobrý perník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact