Paprikovo-tvarohová pomazánka
Pomazánka z červené řepy II.
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taveňáková pomazánka. Nastrouhaná cibule tam byla zajímavá, chuťově to šlo, ale nic, o čem by člověk psal domů... :)
Mě se také stalo, že cibule byla hořká. proto ji krájím úplně na droboulinko. Jinak úplně výborné.
:'( :-$ :-) =-O :-* <3 :-S
:'( <:-)
moc dobrá pomazánka, přidala jsem ještě trochu šunky, která mi zbyla a snědli jsme ji na posezení
cibule nezhořkne, hořkne jenom štáva z cibule, někdy stačí nechat vyplakat, nebo já ráda nahrazuji cibuli porkem
Použijete-li nerez struhadlo, tak nemůže zhořknout.
Mně už se stalo, že nastrouhaná cibule zhořkla. Od té doby cibuli nikdy nestrouhám.
Cibule určitě nezhořkne, mám to vyzkoušené.
Dělám také takovou pomazánku, někdy přidám i na jemno nakrájené steril. okurky.Ale cibuli na jemno krájím, bála bych se že po strouhání bude hořká.
Lepenice
Zapékaná čekanka po francouzsku
Páteční lívanečky
Rybízový koláč podle paní Mixové
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Veganský indický sójový guláš
Bezlepková bábovka
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky