• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dobrušská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Dobrušská pomazánka

autor: jakarta
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrušská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g máslo
    • 3
      ks tavený sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce natvrdo
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžička kečup - jemný
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme se sýrem do pěny, přidáme strouhané vejce (já dávám dvě) a strouhanou cibuli. Lehce promícháme a na závěr vmícháme do pomazánky kečup. Samozřejmě osolíme. Pokud se vám zdá pomazánka moc hustá, zředíme kapkou mléka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z červené řepy II.

Pomazánka z červené řepy II.

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a tatarkou

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 6. 2012 13:18

    Taveňáková pomazánka. Nastrouhaná cibule tam byla zajímavá, chuťově to šlo, ale nic, o čem by člověk psal domů... :)

  • Stouri | 22. 11. 2010 13:59

    Mě se také stalo, že cibule byla hořká. proto ji krájím úplně na droboulinko. Jinak úplně výborné.

  • Stourascova | 22. 11. 2010 13:56

    :'( :-$ :-) =-O :-* <3 :-S

  • Stourascova | 22. 11. 2010 13:55

    :'( <:-)

  • Alexandra Daňková | 31. 5. 2009 12:55

    moc dobrá pomazánka, přidala jsem ještě trochu šunky, která mi zbyla a snědli jsme ji na posezení

  • lucka | 3. 1. 2007 16:38

    cibule nezhořkne, hořkne jenom štáva z cibule, někdy stačí nechat vyplakat, nebo já ráda nahrazuji cibuli porkem

  • Anonym | 19. 12. 2006 22:18

    Použijete-li nerez struhadlo, tak nemůže zhořknout.

  • Magda | 19. 12. 2006 08:44

    Mně už se stalo, že nastrouhaná cibule zhořkla. Od té doby cibuli nikdy nestrouhám.

  • Ivana Nedbalková | 18. 12. 2006 13:57

    Cibule určitě nezhořkne, mám to vyzkoušené.

  • Miroslava Severová | 18. 12. 2006 12:21

    Dělám také takovou pomazánku, někdy přidám i na jemno nakrájené steril. okurky.Ale cibuli na jemno krájím, bála bych se že po strouhání bude hořká.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Máslo Mléko Sůl Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky

Klasická vánoční štóla

Klasická vánoční štóla

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Čokoládový koláč s třešněmi

Čokoládový koláč s třešněmi

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Domácí Monte krém

Domácí Monte krém

Jemná hrachová kaše

Jemná hrachová kaše

Babičky škvarkoví šneci

Babičky škvarkoví šneci

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Hovězí po burgunsku
Hovězí po burgunsku
16
Jednoduchá rajská polévka
Jednoduchá rajská polévka
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

Hvězda Zlaté labutě Kusnjerová překvapila: Ukázala své šediny! Brzy zbělá...

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Dobrota z alobalu
Dobrota z alobalu
Dobrota ze sojového suku
Dobrota ze sojového suku
Dobroučká kuřecí pomazánka
Dobroučká kuřecí pomazánka
Dobrý chléb pro Jiřího
Dobrý chléb pro Jiřího
Dobrý makovec
Dobrý makovec
Dobrý perník
Dobrý perník
  • Recepty.cz
  • Dobrušská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact