Celerová pomazánka se sýrem
Pomazánka z červené řepy II.
Dýňová tofu pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taveňáková pomazánka. Nastrouhaná cibule tam byla zajímavá, chuťově to šlo, ale nic, o čem by člověk psal domů... :)
Mě se také stalo, že cibule byla hořká. proto ji krájím úplně na droboulinko. Jinak úplně výborné.
:'( :-$ :-) =-O :-* <3 :-S
:'( <:-)
moc dobrá pomazánka, přidala jsem ještě trochu šunky, která mi zbyla a snědli jsme ji na posezení
cibule nezhořkne, hořkne jenom štáva z cibule, někdy stačí nechat vyplakat, nebo já ráda nahrazuji cibuli porkem
Použijete-li nerez struhadlo, tak nemůže zhořknout.
Mně už se stalo, že nastrouhaná cibule zhořkla. Od té doby cibuli nikdy nestrouhám.
Cibule určitě nezhořkne, mám to vyzkoušené.
Dělám také takovou pomazánku, někdy přidám i na jemno nakrájené steril. okurky.Ale cibuli na jemno krájím, bála bych se že po strouhání bude hořká.
Chlupaté knedlíky ze solamylu
Plněná cuketa II
Benediktinská vejce
Křenová pomazánka z červené řepy
Salát z okurek
Vegetariánská Quesadilla
DIA vánočka II.
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Čočka na kyselo po našem
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky