Pomazánka z červené řepy II.
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taveňáková pomazánka. Nastrouhaná cibule tam byla zajímavá, chuťově to šlo, ale nic, o čem by člověk psal domů... :)
Mě se také stalo, že cibule byla hořká. proto ji krájím úplně na droboulinko. Jinak úplně výborné.
:'( :-$ :-) =-O :-* <3 :-S
:'( <:-)
moc dobrá pomazánka, přidala jsem ještě trochu šunky, která mi zbyla a snědli jsme ji na posezení
cibule nezhořkne, hořkne jenom štáva z cibule, někdy stačí nechat vyplakat, nebo já ráda nahrazuji cibuli porkem
Použijete-li nerez struhadlo, tak nemůže zhořknout.
Mně už se stalo, že nastrouhaná cibule zhořkla. Od té doby cibuli nikdy nestrouhám.
Cibule určitě nezhořkne, mám to vyzkoušené.
Dělám také takovou pomazánku, někdy přidám i na jemno nakrájené steril. okurky.Ale cibuli na jemno krájím, bála bych se že po strouhání bude hořká.
Polévka ze zeleného hrášku
Andělské zvony
Pečené uzené koleno
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Pizza roláda podle mě
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Kuřecí jáhlové rizoto
Přírodní maso se žampiony - minutka
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou