Udělali jsme podle vás toto rizoto s kuřecím masíkem a byla to žranice pěkná, děti se jen ollzovaly a manžel také. Takže doporučuji.
Ahoj ted jsem to dodelal a je vynikajici
Martinka,nesmieš to s tými hríbami v rizote prehnať,všetkého s mierou,každý nech si urobí podlla svojej chuti.100 ľudí ,100 chutí.
Oli , také nedělám z mletého masa - možná někdo kvůli rychlosti ... Je tu více receptů na rizoto , tak ho asi každý dělá malinko jinak . A jinak , já bych snad z hub do rizota volila asi jen podušené žampióny , nejsou hřiby moc aromatické ? Já tedy třeba miluju Černého kubu - houbového :-)
Rizoto sa podľa mňa nerobí z mletého masa,to sa nakrája na menšie kúsky ,atď.
teda nejen mleté, ale ani vepřové nemusím:-)) abych někoho nemystifikovala
já taky ráda rizoto, ale nerada mleté,tíhnu ke kuřecímu, či krůtímu, tak to řeším mraženou směsí kuřecí sekané,viz Rizoto po našem.zkusím to teď udělat podle paní ludmily s kuřecím a uvidím ;-)
A skúste pridať ešte hríby, môžu byť hocijaké - sušené,čerstvé,z konzervy ,zeleninu dávam takú mrazenú zmes-kukurica , hrášok,kápia,mrkva,rizoto je potom pekné aj na pohľad a ako píše Martina tam pasuje hocijaká zelenina.
Dělávám rizoto vepřové s ml. sl. paprikou , cibulí a s čerstvou červenou paprikou nebo kapií anebo drůbeží bez ml. papriky s mrkví , hráškem a kukuřicí . . . Ale určitě nevidím problém použít jakoukoliv zeleninu podle chuti :-)
Já taky, kukuřice mi rovněž chutná více než hrášek a do rizota ji dávám.
Já bych do té kukuřice šla.
Můžu místo hrášku použít kukuřici? Já hrášek nemusím.