• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
Napište svůj komentář k receptu

Dobrota z jednoho hrnce

autor: radka1412
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrota z jednoho hrnce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      klobása
    • zakysaná smetana
    • 1
      ks fazole
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • 4
      plátek maso nejlépe krkovice
    • houby čerstvých nebo sušených - předem namočených

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou cibulku orestuju do zlatova, na ni dám na kostičky nakrájené maso, osolím, orestuju, přidám houby a klobásu na kolečka a dusím, až maso změkne. Přidávám vodu podle potřeby, nemělo by jí tam být moc, tak deci.
2
Pak přidám fazole, smetanu, zahřeji a dochutím pepřem a sójovou omáckou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Benova Lenka | 11. 4. 2009 21:46

    je to fakt dobrota, varila som podla receptu, len som použila kuracie vykostené stehná. Dávam za 1.

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 20:08

    Jo,jo,nejdřív,že mají pravidla platit pro všechny,ale do DISKUZÍ nikdo nechce.Když to tak bude brát každý,tak se tu holt bude stále diskutovat nad vším možným,jen ne nad vařením.Také nemám rád hrubky(sám nejsem neomylný),nesrozumitelné recepty a nové recepty typu:voda,cukr,citron a už nebudete mít žízeň a podobně,ale když nakouknete na zmíněné diskuze,tak tam tyto témata již jsou a stačí na ně reagovat.Jenomže na to je většina moc líná-teď i já.Ale Kovářovi na toto poukazují stále dokola...Hezký večer,nekažte si ho,nestojí to za to.Jiří

  • Jana Pátková | 2. 4. 2009 19:40

    Musím říci, že Amy má pravdu ! v tom, co bylo psáno, ale také v tom, že vedle v si přečte komentáře asi tak ????člověků ? Omluva pro ty "čtenáře"!

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 19:31

    ...AMEN...tento pokrm doma občas děláme a říkáme tomu fazolový hrnec.Je to moc dobré a máme to rádi s chlebem. Vložte si třeba do DISKUZE nové téma a můžete pokračovat tam.Jiří

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:20

    A jako reakci na sdola projevené opačné názory uvádím, že nepřispívají k správným vztahům na tomto webu. Omlouvání ledabylosti a smířlivost k neúctě ještě nikdy žádnou společnost k rozkvětu nepřivedlo. Tvůrci tohoto webu mají právo určovat pravidla a my máme povinnost je dodržovat. Inu a omlouvám se za nepatřičné místo tohoto exkurzu.

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:08

    Pravidla mají platit pro všechny a jejich dodržováním by mělo být podmíněno členství. Kdo je nerespektuje, neváží si ostatních, ani společenství jako takového a měl by být důtklivě upozorněn. Pokud nepůjde do sebe, vyloučen. Možná mi vytknete, že pravidlem je, nepsat tyto rozumy pod recepty, ale kdo by si je jinde přečetl?

  • Jarka O. | 2. 4. 2009 14:57

    Paní Ivano, Radko a Moniko, dovolím si s Vámi nesouhlasit. I bez mezer mezi písmeny lze uvařit, lze takový recept i rozluštit (při troše dobré vůle), ale už bych se styděla takto napsaný recept někomu poslat mailem, vytisknout si ho a založit do sešitu. Tím totiž už beru tyto chyby za svoje. Ne každý má k češtině a přehledně napsanému textu laxní postoj. Dát si trochu práce a času a přečíst si pravidla pro vkládání receptů přece nic nestojí. Než jdeme poprvé hrát třeba šachy, taky se nejprve poučíme, jaká jsou pravidla hry. To je totéž ;-)

  • Ivana Vašíková | 2. 4. 2009 13:11

    Paní Radko, vypadá to dobře, vyzkouším to. Jestli někdo neumí uvařit, protože nemá mezery, tak se divím, že ještě neumřel hlady. Nedejte se odradit lidskou tupostí a zase nějaký receptík napište.

  • radka zelenková | 2. 4. 2009 13:10

    Souhlas s p.Monikou.Je to o receptech a ne o čárkách.Nikdo nejsme dokonalí....Hledám něco k večeři,tak mám inspiraci.Děkuju za nápad a pište,nenechte se odradit!

  • Frantiska :) | 2. 4. 2009 11:18

    omlouvam se, ale neda mi to .... mezeru snad umi udelat kazdy, staci zmacknout mezernik

  • monika simova | 2. 4. 2009 10:17

    Paní Gábino,nebuďte zlá,Paní Radka může být starší dáma a neumí třeba natolik s pc.Čitelné to je a když se Vám to nelíbí,tak se na tento recept nekoukejte.Mimochodem vypadá to lákavě paní Radko.

  • Gábina H | 2. 4. 2009 08:11

    Co takhle dávat mezery mezi slova, oddělovat ingredience čárkou? Viz pravidla pro vkládání receptů http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=176

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Houby Klobása Maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Jogurtová bábovka s pudinkem

Jogurtová bábovka s pudinkem

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Tvarohový koláč s borůvkami

Tvarohový koláč s borůvkami

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

82
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
59
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
54
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
39
Zelňačka s klobásou
Zelňačka s klobásou
34
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Tomáš Třeštík překvapil: Nová láska! Zvláštní reakce Decastelo

Tomáš Třeštík překvapil: Nová láska! Zvláštní reakce Decastelo

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact