Na lehce potřený alobal olejem poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme, na brambory naklepané maso, které jsme ochutili solí, pepřem a potřeli silně pikantní hořčicí - ať už z jedné nebo obou stran. Na maso kolečka cibule a plátek slaniny. Uzavřeme do alobalu a pečeme dle druhu masa.
2
Je to další recept z mnoha variant na maso v alobalu, které určitě doma připravujete. Použitím jiných ingrediencí vznikne zase jiná zajímavá kombinace.
Dekujeme, vcera jsme vyzkouseli presne dle receptu, pouzili francouzskou pikantni horcici a moc si pochutnali, diky
Gabina Nádvorníková
|25. 1. 2007 10:04
Dekujeme, delali jsme to vcera presne dle receptu,pouzili francouzskou horcici a moc si pochutnali,diky
Majka Rončáková
|15. 1. 2007 12:49
Dělám to z vepřového kolena, ale krájím to na kosky vč. brambor a přidám i točený salám a česnek. Kůže z kolena pustí výbornou šťávu takže nedávám žádný tuk.