• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Dobré lívanečky
Napište svůj komentář k receptu

Dobré lívanečky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 76
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobré lívanečky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 2
      lžíce ovesné vločky Vrchovaté
    • 1
      ks vejce
    • 0,25
      l mléko
    • 20
      g cukr
    • 15
      g droždí
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Droždí rozdrobíme do hrnku, přidáme trochu mléka, lžíci cukru a lžíci mouky - necháme vykynout kvásek. Ostatní sypké přísady dáme do mísy, přidáme vykynutý kvásek a mléko a zaděláme lité těsto. Necháme asi 20 minut kynout a potom lijeme na lívanečník a opékáme z obou stran. Hotové lívanečky mažeme zavařeninou a zdobíme tvarohem nebo jogutem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Dobré ořechové pečivo

Dobré ořechové pečivo

Dobré kuře na paprice

Dobré kuře na paprice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 4. 2. 2011 14:19

    Dobré, ale více mi chutnají lívance dle receptu Lívanečky s jablky.

  • Hanka N. | 23. 7. 2009 10:28

    Velice dobré! Doporučuji nahoru přidat rozšlehaný tvaroh s vanilkovým cukrem! Je to skvělé! ;-)

  • Marie Šindelová | 27. 3. 2009 06:44

    Lívance dělám klasicky a vločky v kuchyni používám minimálně.Včera jsem zkusila tyto lívaněčky z většího množství surovin a byly skvělé.Jen se po nich zaprášilo(jako vždy).Nevím jestli je to tím,že jsem je už dlouho nedělala,nebo těmi vločkami,ale dávám1* a děkuji.

  • Barbora Lomová | 23. 1. 2009 15:28

    Tak jsem dnes dělala své první lívance a hnedka z dvojité dávky. Těsto krásně nakynulo a na teflonové pánvi se vůbec nepřipalovalo. A nejlepší jsou slabší větší lívanečky obalené ve směsi skořice a cukru. Oblizovala se i mužská část naší rodiny. Doporučuju i bez lívanečníku! 1*

  • Barien | 19. 11. 2007 21:19

    Zkusila jsem, jsou super, moji kluci se jen olizovali.

  • Anonym | 25. 10. 2007 14:12

    bili na hovno nemeli jme drozdi

  • Markéta S. | 24. 10. 2007 13:52

    Právě nechávám těsto kynout, tak jsem zvědavá jak to dopadne. V postupu se někde vytratilo kdy se tam dává to vejce. Dala jsem ho teda jako poslední a rozšlehala ho tam metlou.. Tak snad jsem nic nepokazila.

  • Marie Svobodová | 23. 10. 2007 21:33

    Lívanečky jsou moc dobré nestačila jsem dělat

  • Anonym | 16. 10. 2007 17:45

    Výborné, musím však dělat z trojité dávky

  • Josef Pavlíček | 12. 10. 2007 20:43

    Mléko a droždí musí mít stejnou teplotu,jinak se to může srazit

  • Barien | 11. 10. 2007 13:51

    Dneska jsme zkoušeli a jen jsme se oblízli a už byly pryč. Příště musím dělat z větší dávku. Super.

  • Jana Z | 30. 9. 2007 16:24

    Kritik kuchar,uz jste to slibil nekolikrate,ze si sve rady ponechane pro sebe,prosime vas dodrztesvuj slib!!!!

  • KatkaR | 30. 9. 2007 12:07

    já si myslím, že o hodnocení se tady stojí a kritik nenapsal nic špatného a psal slušně, tak nevidím důvod se rozčilovat - kritiku, pokud budete mít nějakou radu, tak ji klidně napište. Jinak lívanečky jsou sice známe, ale moc dobré, já už jiné nedělám. Potírám je borůvkovou marmeládou a šlehačkou, ale to už jsem tu někde psala. Ještě jsem nehodnotila a tak hodnotím teď - 1!

  • KRITIK KUCHAŘ | 30. 9. 2007 11:54

    UŽ NENAPÍŠU, KDYŽ TADY NIKDO O MÉ RADY NESTOJÍ.

  • Zita Matejkova | 29. 9. 2007 16:57

    TO:KRITIK-o Vaše hodnocení tady ale opravdu nikdo nestojí,radši přidejte svůj skvostný recept a hlavně neznámý!!!!

  • KRITIK KUCHAŘ | 29. 9. 2007 16:28

    JAKO VŠEM V TOP DESÍTCE, PÍŠI, ŽE RECEPT JE VÝBORNÝ, AVŠAK OPĚT ZNÁMÝ. OPĚT RECEPT OD p. VLASTY VENCOVÉ, KTERÁ MÁ V TOP 10 MNOHO RECEPTŮ, COŽ JE ZVLÁŠTNÍ, ALE PANÍ VLASTA JE ASI VÝBORNÁ KUCHAŘKA. MOHU-LI SI DOVOLIT HODNOTIT, DÁVÁM 2

  • karel karlos | 18. 9. 2007 20:06

    stalo to za hovno

  • Iveta Janatová | 30. 8. 2007 11:29

    Dnes je udělám k obědu,pak napíšu jak nám chutnalo.

  • Majlinek | 30. 8. 2007 09:50

    Mám spečl pánvičku koupenou ve Španělsku ...takový tvar medvídka s obličejíkem, tak ji konečně pokřtím :o))) ...už se těším :o)

  • Manča | 25. 8. 2007 14:38

    stačí 1/4 l mléka a lžička cukru na kvásek,ale ohřívám celé množství,protože těsto potom lépe kyne

  • heloisa | 24. 8. 2007 14:14

    Prosím - co znamená trochu mléka? ... díky

  • Manča Vajsová | 23. 8. 2007 14:23

    lívaněčky dělám již několik let,ale z větší dávky,ale vylepšila jsem těsto o skořicový cukr,hrozinky/pro dospělé v rumu/ a na malé kostičky nakrájené jablko, více vloček nevadí,hotové zdobím povidly a kysanou smetanou

  • misa jeslinkova | 23. 8. 2007 14:10

    dneska jsem je delala k obedu pro mamcu portoze mama nechtela varit a nechala to na me a byly za 1. ale delam uz je po 6 a porad se me vedou dobre

  • Vepřeková | 10. 8. 2007 15:56

    dělám i z litru mléka, mám 2 vnuky, tak tato dávka by nestačila, jsou výborné, dnes jsem je dělala s rozmačkanými borůvkami s cukrem, no prostě bašta!

  • carolina petrescu | 10. 8. 2007 08:57

    sunteti cei mai tari tinetio tot asa!

  • Fialka | 10. 8. 2007 08:11

    Kdo nemusí vločky, stačí nastrouhat 3 - 4 jablka na hrubo -PARÁDA

  • Pavlína | 7. 8. 2007 12:24

    Dobré lívanečky jsou fakt dobré!!! Dělala jsem z dvojité dávky.

  • Jana Komínová | 7. 8. 2007 10:37

    Ze 1/4 l mléka to bude asi pro dvě osoby, že?

  • Hermína Nowski | 6. 8. 2007 23:14

    výborné lívance, vločky v nich nejsou ani moc cítit, příště jich dám více. krásně se dělaj a vůbec se nelepí

  • Eduard Řeháček | 4. 8. 2007 13:20

    chci to vyzkoušet...ale nemusím vločky

  • Lenka Zavřelová | 25. 7. 2007 16:30

    Povedlo se, jsou moc dobré. Na povrchu jsem potřela slabě povidly a z obou stran obalila v cukru se skořicí.

  • Magdaléna Rettigová | 23. 7. 2007 20:17

    Dnes jsem lívanečky dělala k obědu dětem. Měla jsem úspěch. Hodnotím 1

  • Eva Řezníčková | 12. 7. 2007 00:16

    Už se je dělala 4x

  • mirka | 10. 7. 2007 16:06

    Už jsem je dělala několikrát a vždycky se mně podařily,dětem jsem se zavděčila,nestačila jsem smažit.

  • Martina Š. | 5. 7. 2007 10:24

    Velmi jsem potěšena tímto receptem, moje rodina lívance miluje, určitě vyzkouším. Jen jsem chtěla zdělit petrajovi, že zřejmě udělal chybu při zadělávání kvásku, to mléko má bát vlažné, aby kvásek vzešel ale nesmí být zas moc teplý, tak akorát. Zkouším to vždycky prstem a já teda nepřidávám do kvasku mouku. Pak už se to určitě povede.

  • Šárka Skálová | 27. 6. 2007 12:02

    Zkoušela jsem o víkendu a děti si je moc pochvalovali. Jen se zdálo, že je jsou tam dost cítit kvasnice. Příště jich dám trohcu méně. Jinak dávám 1.

  • Dana Z. | 23. 6. 2007 21:14

    zkuste smažit na pánvi, kterou vymažete silnějším špekem, napíchnutým na vidličce, mastíte až po upečení máslem a nás jsou oblíbené namočené do skořice s cukrem

  • Dana Z. | 23. 6. 2007 21:10

    zkuste smažit na pánvi, kterou vymažete silnějším špekem, napíchnutým na vidličce, mastíte až po upečení máslem a nás jsou oblíbenén amočené do skořice s cukrem

  • Fifina | 18. 6. 2007 20:11

    S jahodami fakt mňamka

  • Miroslava Severová | 6. 6. 2007 07:44

    Zkuste v této roční době dát navrch na lívanečky umíchaný tvaroh nebo trošku oslazenou zakysanou smetanu a rozmačkané jahody. To nemá chybu !!!

  • Jana Tomčíková | 3. 6. 2007 19:22

    Tak to asi déle, řekla bych tak 15-20minut, záleží na tom, v jak teplém prostředí kvásek děláte(taky mléko na kvásek musí bát vlažné, ne studené).Až to začne v hrnku hodně nabývat, dělají se bubliny, tak je hotovo. V diskusi byste asi našla na téma kvásek spoustu příspěvků.

  • petraj | 2. 6. 2007 18:24

    Tak moje těsto na lívance skončilo v záchodě, vůbec nevím, kde se stala chyba. Jedině mě napadá, že jsem asi špatně udělala kvásek. Nemám s tím žádné zkušenosti, mělo to být moje první kynuté těsto. Poradí mi někdo, jak dlouho nechat kynout kvásek? Minutu, nebo 10 minut???

  • 6Verunka 6 | 31. 5. 2007 12:53

    Velmi chutné. Toto množství je ideální pro 2 osoby.

  • Eva P. | 30. 5. 2007 14:18

    Simono K, zkuste to. Jsem ve stejné situaci (ziju ve Francii) a tak do vsech ceskych receptu davam hladkou mouku. a taky to jde. :)

  • Anonym | 29. 5. 2007 21:28

    Simono, nebála bych se té hladké mouky. Klidně vyzkoušejte budou jemnější

  • Simona K | 29. 5. 2007 09:52

    Mohla bych misto polohrube mouky pouzit hladkou.?Bydlim v Italii a polohruba mouka tu neni k dostani. Diky

  • Anonym | 27. 5. 2007 23:32

    Fakt moc dobré a vůbec se nelepí, což je velké plus

  • M.D. | 22. 5. 2007 18:52

    Tak já nevím...dneska jsem je zkoušela a čekala jsem (podle těch pochvalných slov) více.

  • Katka | 22. 5. 2007 03:18

    Výborné, s jahodovou marmeládkou a šlehačkou, přidala jsem do těsta tvaroh a špetku skořice...

  • Heda | 14. 5. 2007 10:48

    je to rychlé a vynikajicí , vločky tam nejdou poznat a i studené nemají chybičku

  • Anonym | 11. 5. 2007 12:20

    Livance jsou vyborne, ale potrebuji informaci, na jak rozpalenem varici mam pect (mam elektricky sporak), protoze pokud necham naplno na sestce, tak se mi pripalujou, diky Blanka

  • Markéta Bíblová | 10. 5. 2007 13:09

    Super, další skvělé jídlo kam můžu nacpat vločky, ti mí 3 kluci je moc nemusí, ale v tomhle je nepoznali!!!

  • Petra Nevrzalová | 26. 4. 2007 00:12

    JE DOBRÉ DO LÍVANCŮ NASTROUHAT JEDNO VĚTŠÍ JABLKO, TO DODÁ JEMNOST A VÝBORNOU CHUŤ.MŮŽE BÝT NASTROUHANÉ NA JEMNO I NA HRUBO FAKT DOBRÉ..

  • Veronika | 25. 4. 2007 14:00

    Teď jsem dojedla jeden studený s malinovou marmeládou, co mi zbyl od včerejška a byl snad ještě lepší než včera!

  • Anonym | 24. 4. 2007 13:03

    Dala jsem do těsta lžíci tvarohu a jsou jemné a výborné.

  • Petra Š. | 19. 4. 2007 22:16

    Lenčo, co sis to koupila? Teď už se prodávají jen teflonové lívanečníky ne? Na tom jdou lívanečky skvěle.

  • Jana Czerwenková | 17. 4. 2007 17:56

    Tak jsem je také dělala a jsou opravdu moc dobré. Měli jsme k nim jahodovou merendu. Mňam!

  • Anonym | 12. 4. 2007 16:44

    S borůvkovou marmeládou jsou výborné

  • Majka Rončáková | 12. 4. 2007 09:03

    Dělala jsem je včera ze dvou dávek, potřela jsem je tvarohem s jogurtovou kulturou a polila horkými pomačkanými jahodami, výborné.

  • Monika Vontorkova | 11. 4. 2007 13:13

    zrovna ted je delám,a už jsem koštla a jsou vyborný.

  • Jarmila Truclová | 8. 4. 2007 16:06

    Určitě lívance zkusím, kdysi jsem podobné dělala. Vynikající je smíchat lžíci rumu s medem a pár kapek citrónu a namazat na lívanec.

  • Sikulka | 6. 4. 2007 19:08

    Pro rychlejsi variantu jsem pouzila susene drozdi a prilila jenom vlazne mleko. Pak jsem to nechala 20 minut kynout a pak pekla na normalni panvi, protoze livanecnik nemam a myslim, ze to tady ani v Nemecku nevedou, protoze livance neznaji. Livanecky nebyly tak kulate, ale dobre. Dekuji za recept.

  • Anonym | 6. 4. 2007 12:29

    také jsem je vyzkoušela, podávala jsem je s borůvkovou marmeládou a šlehačkou, byla to paráda i můj rok a půl letý syn se oblizoval :-)

  • Roman Raba | 5. 4. 2007 16:07

    Dělal jsem z dvojité dávky, poprvé jsem zkoušel něco s ovesnými vločkami, které jsem kvůli tomu koupil a byly výborné. Stačily nám akorát k obědu pro dva (jsme docela jedlíci), jen pár jich zbylo. 1.

  • Jana Peková | 5. 4. 2007 09:09

    Dělala jsem tři dávky a s borůvkovou kaší - výborné - 1.

  • lenča | 30. 3. 2007 17:51

    Kvůli tomuto receptu jsem si koupila lívanečník.Moc jsem si teda nepomohla.Připalovali se a velmi ztěžka šli obracet.Tak jsem vytáhla starou,dobrou teflonku a placičky byly........božíííííí.

  • Daniella O. | 29. 3. 2007 21:42

    Di, livanecky jsem prave dodelala take na panvi podle Vasi rady a jsou skutecne nadherne nadychane. Dekuji za tip, protoze do ted jsem livance pouze obracela, ale pridat dalsi lzici testa me vazne nenapadlo. Proste skvely recept a skvela rada. Dekuji.

  • AA | 29. 3. 2007 19:57

    Fakt dobré, krásně se dělají a také jsem je dělala na pínvi, protože lívanečník nemám. Dík za recept

  • Jana Tomčíková | 29. 3. 2007 18:56

    Dávám velikou jedničku!Lívance jsou výborné, moc všem chutnaly. Připravovala jsem je přesně podle receptu, jen jsem smažila na teflonové pánvi, ne na lívanečníku.Skvělé!

  • Evula | 27. 3. 2007 19:02

    Famózní, jednoduché a vynikající. 1*********

  • Petra Š. | 23. 3. 2007 10:15

    Paní Vlasto,lívance byli vynikající,příště ale musím dělat dvojitou dávku,z tohoto množství to stačilo k večeři jen mým chlapečkům - 4 roky a 2 roky. Mě nechali jeden na ochutnání :-)

  • Fleur | 21. 3. 2007 21:48

    Gábino H. vyzkoušejte recept "lívance z vloček bez droždí" dělám je podle toho receptu už dlouho a jsou moc dobré a droždí v nich vůbec není

  • zdenek krejcirik | 21. 3. 2007 14:21

    tak ja to zkusim udelat nebo spis tatka

  • Gábina Houšková | 21. 3. 2007 10:40

    Taky se připojuji k pochvalným komentářům, dávám 1. Lívance byly krásně nadýchané, vločky v nich nebyly ani znát. Bohužel mým klukům moc nechutnaly, protože tam prý bylo cítit droždí, oni mají raději lívance z acidofilního mléka. Podle rady z knížky Péti vařiče jsem do lívancové pánve nalila do prostředního otvoru vodu (voda se musí dolévat, aby se nevyvařila), aby se lívance nepálily a opravdu to funguje. Krásně se všechny upekly dozlatova.

  • Di | 21. 3. 2007 09:55

    Dá, E-liško. Já mám starý lívanečník, ale vůbec ho nepoužívám, raději peču lívance na nepřilnavé pánvi. Na rozpálenou pánev nalijte trochu (lžíci) těsta a po chvíli přidejte druhou lžíci navrch, aby lívanečky byly vyšší.

  • E-liška | 21. 3. 2007 09:38

    A dá se to i bez lívanečníku ?

  • Hana Srnová | 20. 3. 2007 18:53

    Připojuji slova chvály. Dle komentářů jsem dělala rovnou z dvojité dávky, opravdu dobře a hlavně rychle se smažily, pochutnala si celá rodina. Dávám za 1.

  • ranep | 20. 3. 2007 13:52

    nemají chybu, dávám 1

  • Iva | 20. 3. 2007 11:46

    Ty lívanečky jsou moc dobré a krásně se pečou.Už se těšim až je budu zase dělat,ale příště z dvojité dávky,jen se po nich zaprášilo,tak děkuji za vynikající recept a dávám velkou jedničku.

  • Alena | 19. 3. 2007 17:21

    Tak tyto lívance musím pochválit, měla jsem s nimi opravdu velký údpěch.Dávám za 1

  • Kateřina Dvořáková | 19. 3. 2007 10:59

    Tak jsem dělala včera k večeři... Ovesné vločky jsem nechala radši chvíli naboptnat v horkém mléce a do těsta jsem přidala jedno strouhané jablko a cca 1/2 hrnku strouhanky... a musím říct, že to bylo mňamóóózní!! I přítel (taktéž masožravec :c)) se oblizoval až za ušima... Takže příště ze dvojité dávky!!! :c) Děkuji za recept

  • Anonym | 17. 3. 2007 22:27

    Leni vůbec se toho nebojte,přítel ten nevěděl ani z čeho to je a moooooc si pomlaskával,když se zeptal jak to,že je to tak dobré,tak jsem mu odpověděla,že jí vločky(on,ktarý je masožravec,odpůrce všeho zdraveho :0)

  • Aja Lhotská | 17. 3. 2007 18:49

    Lenko, nebojte se vločky jsou dobré, je to náš oblíbený recept, ale je to malá dávka musí se alespoň dvojitá

  • Lenka | 17. 3. 2007 14:35

    No nevim jestli ty ovesné vločky bodou v tom dobrý, ale zkusím to

  • Vepřeková | 17. 3. 2007 10:20

    Také dělám z dvojité dávky, jsou výborné, vůbec se netrhají a nelepí

  • Květa B. | 16. 3. 2007 21:08

    Dneska jsme je večeřeli, opravdu výborné.Neměla jsem normální kvasnice, dala sušené.

  • Alena | 15. 3. 2007 07:36

    Lívanečky jsem udělala na večeři, jsou opravdu výborné, krásně se smažily. S dcerou jsme si pochutnaly. Příště musím ale udělat z dvojité dávky. Dávám velkou jedničku.

  • Lenka | 14. 3. 2007 15:47

    Včera jsem upekla a můžu říci jenom SUPER. Moc mi chutnaly i celé mojí rodině. Potřela jsem je borůvkovou marmeládou a ušlehaným tvarohem a nemělo to chybu. Dávám taky za 1

  • Jolana Fričková | 8. 3. 2007 14:50

    Dělala jsem hned z dvojté dávky jsou opravdu super všichni si moc pochutnali,dávám za 1

  • Adolfína T. | 4. 3. 2007 19:53

    dělám z dvojité dávky a jsou moc dobrá. Děti mají rády jen se skořicí, takže je ani nemažu a jsou hned pryč

  • Eva Kývalová | 4. 3. 2007 10:00

    Včera jsem je dělala,rodině moc chutnaly.Potřela povidly a na to ušlehaný tvaroh.Z dávky bylo 16ks.

  • jolana matejovská | 4. 3. 2007 08:24

    moc a moc dobré

  • DanaH | 27. 2. 2007 07:38

    Mňamka! Udělala jsem rovnou dvojitou dávku, jen jsem musela dát víc mouky. Vločky v tom nebyly k nalezení (dala jsem jemné), bylo to takové krásně nadýchané. Super!

  • Andres | 19. 2. 2007 11:21

    dělám z dvojité dávky, jedna nám nestačí, jsou výborné, nelepí se k pánvi, prostě díky za recept, naše dětičky se jen olizují

  • Martina Horáčková | 14. 2. 2007 18:42

    opravdu výborné, jen jedna dávka byla skoro málo. Náš prťous je baštil samotné a bral mi je zpod ruky.Jen ty vločky jsem pro jistotu rozmixovala, nakonec tam vůbec nebyly cítit.

  • Daniela | 8. 2. 2007 15:48

    Dělala jsem dnes poprvé, mají velký úspěch, dětem to moc chutná (teda i mně), ještě uvidím, co řekne manžel.

  • Martina Kabíčková | 5. 2. 2007 19:09

    Výborně se dělají, vůbec se nelepí

  • Emila | 1. 2. 2006 21:37

    Jiné lívance už nedělám asi 2 roky co tu ten recept je. Komu jsem recept dala, tak ho chválí. Výborně se dělají. stejně tak jako mixované palačinky ty jsou také s vločkami a jiné už také nedělám. Děkuji za takovéhle recepty.

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 19:29

    Místo polohrubé mouky dávám celozrnnou a je také moc dobré, krásně se otáčejí, nepřilepují apod

  • Fleur | 18. 9. 2005 10:32

    Včera jsem dělala z dvojité dávky rodince k obědu s borůvkovými povidly a tvarohem, byly vynikající. Vločky v nich pěkně chřoupaly

  • HANKA | 3. 3. 2005 18:08

    Moc a moc dobré.

  • Alina | 25. 1. 2005 18:49

    Také nám moc chutnají, vločky jsou v nich dobré

  • Jarka | 24. 1. 2005 15:18

    Často je dělám a všem moc chutnají!!!

  • Anonym | 9. 11. 2004 22:08

    Výborné, děti mají moc rády

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Mléko Ovesné vločky Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Ledový salát s cherry rajčátky a smetanou

Ledový salát s cherry rajčátky a…

Bábovka z marmelády (džemu)

Bábovka z marmelády (džemu)

Croissanty s čokoládou

Croissanty s čokoládou

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

116
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
47
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
34
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
27
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
26
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Dobré lívanečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact