• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      lžička cukr
    • droždí
    • 1,50
      dl olej
    • 2,50
      dl mléko
  • Náplň
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • česnek
    • koření na pizzu
    • pórek
    • salám
    • tvrdý sýr
    • nákládané žampiony

Postup přípravy receptu

1
Z mléka a kvasnic uděláme kvásek. Vypracujeme těsto. Dle potřeby přiléváme teplou vodu. Poté těsto vypracujeme, necháme ho odležet a nakynout. Potom ho rozválíme na igelitu a klademe na plech či formu.
2
Malý protlak smícháme s kečupem, kdo má rád může přidat i prolisovaný česnek. Touto směsí potíráme těsto a posypeme kořením na pizzu. Pak přidáme pórek, salám, tvrdý sýr, žampiony a znova sypeme kořením. Těsto necháme ještě nakynout a pečeme asi tak 20 minut na 250 °C.
3
Poznámka: Můžeme přidat cokoliv dle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 8. 2011 15:31

    Dala jsem nakonec kvasnic půl kostky a asi to bylo akorát. S těstem se mi dobře pracovalo, měla jsem dvě velké kulaté pizzy a 6 lidí mělo dost. Přidala jsem nahoru i nějakou zeleninu a byla dobrá...

  • Simča S.
    Simča S. | 5. 8. 2011 17:22

    Buď špatně koukám, nebo tu není kolik kvasnic...

  • ája | 25. 4. 2011 17:28

    jak dlouho trvá celková příprava?? :/ :)) ;-)

  • Janaso | 15. 4. 2011 20:38

    Dobrá pizza.

  • Tereza T
    Tereza T | 3. 1. 2011 14:17

    Dobrý den, patří tam olej i mléko, poměr je opraven, díky.

  • Adela | 2. 1. 2011 20:59

    nema bejt misto deci oleje deci mleka?

  • Monty | 24. 7. 2007 12:50

    I love it.

  • josua josua | 28. 4. 2007 20:44

    je výborná!!! recept jsem dal kolegyním a ty si ji nemůžou vynachválit! dělám ji , jednoduchá a skvělá!

  • Ali | 21. 8. 2006 18:57

    není toho oleje moc??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Koření na pizzu Mléko Nákládané žampiony Olej Pórek Rajský protlak Salám Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce

Brambory s kuřecím masem na kari a…

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Filety po italsku

Filety po italsku

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

47
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
34
Dýňový prívarok
Dýňový prívarok
27
Buchty s povidly
Buchty s povidly
23
Chili con carne s kukuřicí
Chili con carne s…
18
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Divoká sekaná
Divoká sekaná
Dobošův dort
Dobošův dort
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá vajíčková pomazánka
Dobrá vajíčková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact